USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фонду Ігоря Палиці – 5 років

11 Червня 2016 09:00
П’ять років тому розпочала діяльність одна із найпотужніших благодійних організацій Волині - Фонд Ігоря Палиці, тоді ще «Новий Луцьк».

10 червня 2011 року відбулася офіційна реєстрація Фонду, а уже 11 червня колектив почав працювати над реалізацією програм та проектів, спрямованих на підтримку лучан та розвиток міста, - повідомляють у прес-службі Фонду.

Свою діяльність Фонд розпочав із Луцька. Для засновника організації Ігоря Палиці це - місто, в якому він народився та виріс, а тому прийняв рішення почати втілення прогресивних змін саме із малої батьківщини.

Протягом п’яти років колектив Фонду реалізував чимало ініціатив у сфері освіти, культури, спорту, охорони здоров’я. Ідея змін, які запропонував Ігор Палиця, знайшла відгук у тисяч лучан, які брали участь у проектах Фонду. Зокрема, за цей час в межах програми «Луцьку спорт високих досягнень» здійснили реконструкцію легкоатлетичного комплексу на стадіоні «Авангард», збудували 15 універсальних футбольних міні-полів зі штучним покриттям у загальноосвітніх закладах міста. За час, відколи Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» розпочав реалізовувати програму «Зробимо Луцьк європейським містом» встановили 27 спортивних об’єктів у стилі StreetWorkout, також у місті з’явилося більш як три десятки дитячих майданчиків. Всебічну підтримку надавали обдарованим учням та студентам, за п’ять років завдяки проекту «Буковель» у Карпатах відпочили та оздоровилися понад 5000 дітей. За посередництвом громадської приймальні допомогу отримали понад 23000 громадян.



У 2015 році змінився основний підхід до діяльності Фонду та реалізації програмних завдань. З метою оптимізації та структурування ідей, ініціатив, запитів та проблем, які турбують лучан, розпочали роботу Офіси розвитку кварталу.

У грудні 2015 року Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» змінив назву на «Тільки разом».

Водночас із назвою, розширилась і географія діяльності Фонду, відтепер вона здійснюється на теренах усієї Волині.

З цією метою у травні у містах та районних центрах вже розпочали роботу 14 представництв Фонду «Тільки разом», ще 3 – діятимуть уже найближчим часом.

Програма діяльності Фонду розширюється з кожним роком. Загалом за час існування організації у розвиток міста та області вклали 310 мільйонів гривень.

Наміри виходити на новий рівень свого часу озвучив засновник Фонду Ігор Палиця. Про організацію, якій дав життя, він сказав: Фонд – це серце, це душа, це те, що я відчуваю.

Головний принцип, яким послуговується команда Фонду у своїй роботі, - з добром у серці, з любов’ю до людей!

Довідково:

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» - це недержавна, неприбуткова, благодійна організація. Діяльність Фонду розпочалася у червні 2011 року під назвою «Новий Луцьк». Головний офіс Фонду розташований в Луцьк
у. Сьогодні Фонд реалізує 24 проекти у різних сферах суспільного життя, серед яких освіта, наука, культура, спорт та допомога волинянам, які найбільше цього потребують.

Детальніше про діяльність Фонду «Тільки разом» читайте на сайті tilkyrazom.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Абрам Показати IP 11 Червня 2016 10:05
Яка "радість!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus