USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фонд держмайна судиться з «Волиньтуристом»

29 Квітня 2021 08:00
Фонд державного майна через суд стягує з ПРАТ «Волиньтурист» 2 мільйони 124 тисячі гривень.

Як розповів прокурор Артем Ріжко, суть справи в тому, що приватне акціонерне товариство неправомірно користувалося майном готелю «Світязь», що належить державі, повідомляє телеканал «Аверс».

«Ще в 2015 році було рішення суду зобов’язати ПРАТ «Волиньтурист» звільнити це приміщення. Натомість виселення відбулося аж 25 жовтня 2018 року, – каже прокурор. – До того часу підприємство користувалося приміщенням без будь-яких договірних відносин, без будь-якого права власності чи користування, при цьому не сплачуючи орендної плати».

Між тим, представник «Волиньтуриста» Іван Климець заявляє, що позов безпідставний, бо готель певний час утримувало за власний кошт саме ж підприємство.

«Так сталося, що право власності на це майно було визнане за державою, – каже він. – Однак Фонд держмайна не приймав його у власність. І лише в жовтні 2018 року розпорядився ним. До того часу ПРАТ «Волиньтурист» утримувало майно. Тому ми і вважаємо, що позов є безпідставним і заперечуємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хм Показати IP 30 Квітня 2021 12:48
суть в тому, що суд зобов'язав звільнити приміщення, і волиньтурист був зобов'язаний це зробити, а от приймати фонду держ майна, як і коли, це вже не волиньтуриста діло. чергові байки про "благородство" волиньтуриста, який переживав за державне майно)))
хм Показати IP 30 Квітня 2021 12:50
а чому прокурори не відкрили кримінальне провадження за невиконання рішення суду? чи такої статті немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus