USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Forbes опублікував рейтинг найвпливовіших людей світу (ФОТО)

4 Листопада 2010 13:10
Журнал Forbes опублікував рейтинг найвпливовіших людей світу.

Найупливовішою людиною планети видання визнало голову КНР Ху Цзіньтао (на фото), оскільки він керує п'ятою частиною населення планети (1,3 мільярди людей) і другою після США економікою світу, - пише Газета.ua.

За ним слідує президент США Барак Обама.

На третьому місці в рейтингу Forbes - король Саудівської Аравії Абдалла бін Абдель Азіз.

Прем'єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін зайняв четверту позицію.

Також у "топ-десятці" опинилися папа Римський Бенедикт XVI, канцлер Німеччини Ангела Меркель, британський прем'єр Девід Кемерон, глава ФРС США Бен Бернанке, лідер правлячої в Індії партії Соня Ганді і засновник Microsoft Білл Гейтс.

Президент РФ Дмитро Медведєв у цьому списку займає 12-у позицію.

Статок або посада самі по собі аж ніяк не гарантують верхніх позицій у цьому рейтингу. Так, мексиканський магнат і найбагатша людина світу Карлос Слім перебуває лише на 22-й позиції, а володар третього за розміром статку інвестиційний гуру Уоррен Баффет розмістився на 34 рядку.

У той же час 26-річний мільярдер, засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг вважається більш важливою персоною, ніж генсек ООН Пан Гі Мун (47-е місце).

У список Forbes потрапили і світові ізгої: "терорист №1" Усама бен Ладен зайняв 57-у сходинку, а на три позиції нижче розташувався Хоакін Газман - мексиканський наркобарон, якого розшукує Інтерпол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Скажена Мама Показати IP 4 Листопада 2010 13:26
А де ж Віктор Федорович??????? )))))))
Олександр Показати IP 4 Листопада 2010 13:36
А Вітя, як завжди - в ж...пі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus