USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Франція припинила розробку однієї з своїх вакцин від коронавірусу

25 Січня 2021 16:24
Французький Інститут Пастера заявив про припинення подальшої розробки свого основного проєкту вакцини від коронавірусу через неефективність.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Le Figaro.

Ще один французький розробник, лабораторія Sanofi, оголосив у грудні, що його вакцина затримується і буде готова до кінця 2021 року.

У випадку з вакциною Пастера «виявлено, що індуковані імунні реакції нижчі, ніж ті, що спостерігаються у людей, вилікуваних від природної інфекції, а також тих, що спостерігаються у зареєстрованих вакцин» проти COVID-19, пояснив Інститут, щоб обґрунтувати своє рішення припинити свій проєкт.

Для вакцини Пастера як основа використовувалась вакцина проти кору, пристосована для боротьби з COVID-19. Для її проєктування та розповсюдження французький науково-дослідний інститут об’єднав зусилля з фармацевтичною компанією MSD (назва американської групи Merck за межами США та Канади).

Разом з тим наголошується, що Інститут Пастера продовжить розробку інших вакцин-кандидатів, які пройшли доклінічну фазу випробувань, і буде підтримувати активну наукову мобілізацію для боротьби з епідемією COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
43-й нєлох Показати IP 25 Січня 2021 18:25
Наша суперпупер вакцина замінить всі інші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus