USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Францію охопили лісові пожежі, вигоріло вже 600 гектарів

13 Липня 2022 13:25
Кілька регіонів Франції потерпають від лісових пожеж.

Про це повідомляє УП з посиланням на телеканал BFMTV.

Три пожежі спалахнули у вівторок в Жиронді, а в Метео-Франс запровадили помаранчевий рівень небезпеки.

Жоден із регіонів не перебуває під контролем, та найбільш небезпечним залишається Ландірас, де вже вигоріло 600 га лісів.

Вітер перешкоджає роботі вогнеборців, яких працює на місці понад 80. Там же перебуває і 30 штурмовиків, а також мобілізований водний бомбардувальник типу Dash.
Занепокоєння викликає і Ля-Тест-де-Бюш, де виникла масштабна пожежа і вже задимлено 70 гектарів. До її гасіння задіяли 80 пожежників та ще 60 мобілізованих транспортних засобів, авіацію включно із двома літаками Canadair.

Ще одна пожежа спалахнула у Сусані. Вона вже охопила кілька гектарів, але рятувальники, задіяні до її гасіння, налаштовані досить оптимістично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus