USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Фура добила рейтинг Петі»: як соцмережі реагують на скандальний ролик

11 Квітня 2019 16:37
Сьогодні команда Петра Порошенка в своєму телеграм-каналі опублікувала скандальне відео. На ньому Володимира Зеленського збиває вантажний автомобіль. Потім з’являється доріжка кокаїну і напис: «У кожного своя дорога».

Ролик став апофеозом чорного піару, яким в останній тиждень займається команда Порошенко. Вона намагається переконати, що Зеленський вживає наркотики.

Правда, судячи з рейтингів, ця стратегія себе не виправдала: розрив між Порошенком і Зеленським збільшився до 40% на користь кандидата Зе.
Відео, яке можна розцінити як заклик до вбивства, викликало реакцію поліції. За фактом розповсюдження відеоролика відкрито кримінальне провадження. Причому відомство Авакова зробило це навіть без заяви від команди Зе.

«За результатами моніторингу соціальних мереж, Національною поліцією виявлені факти розповсюдження відеоролика, в якому одного з кандидатів на пост президента України нібито збиває вантажівка.

Зараз проводиться перевірка, в рамках якої поліція з’ясовує обставини появи цього відео і осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження. Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, – з метою його видалення ...

За даним фактом Головним слідчим управлінням Нацполіціі відкрито кримінальне провадження за статтею ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча », – йдеться в заяві поліції.
Скандальне відео викликало бурхливу реакцію у соцмережах.

«Хлопці, у вас дно є? Не бійтеся, пенсія – це не страшно», – коментує радник Зеленського Дмитро Разумков.
"Ганьба! Чорнуха, яку ніколи не визнають штаби, не криючись публікується на офіційному каналі кандидата! Нові стратегічні комунікації", – пише у нього в коментарях глава НСЖУ Сергій Томіленко.
"В’ячеслав Чорновіл теж був наркоманом", – пише волонтер Юрій Касьянов, натякаючи на загибель в ДТП лідера «Народного Руху», який, за чутками, став жертвою політичного вбивства.

Політолог Віктор Небоженко вдячний Порошенку за цей «камінг-аут».

«Після цього цинічного і кримінального ролика команди Порошенка, в якому фура збиває кандидата в президенти Зеленського, раптом стало ясно, що ми погано знали свого «колишнього» президента. Виявляється, що у Порошенка є «розкішна» ненависть до всіх, хто стоїть у нього на «дорозі». У цьому головна причина його дивної, суперечливої і жорстокої поведінки в останній місяць перед публічною і принизливою поразкою на виборах ".
"Фура добила рейтинг Петі«, – пише в Facebook відеоблогерка Ольга Шарій.

«Я не знаю результатів аналізів Петра, але я точно знаю, що він наркоман. Системний і небезпечний. І наркотики ці – влада і нажива», – пише експерт з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.
«Вчора вранці я питав, чим відзначиться штаб Порошенко протягом дня. Відзначилися роликом, де Зеленського збиває вантажівка.

Сьогодні – наступна серія. На 15-30 призначена прес-конференція Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського, співзасновника «95 Кварталу». Завзяті хлопці, не вгамовуються ", – пише журналіст В’ячеслав Чечіло.
"Судячи з рейтингів, Петру Олексійовичу варто самому кинутися під фуру", – іронізує блогер Макс Бужанський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Навуходоносор Показати IP 11 Квітня 2019 17:32
Ни под какую фуру первоапостольный наш кидаться не собирается. Наоборот, планы у него грандиознейшие! Сегодня, например, он заявил, что через пару лет собирается баллотироваться в Европарламент. Весьма странное заявление, если не сказать жестче. Перед выборами прокалякал, что в ЕС наша страна попадет через десять лет, а вот в Европарламент он, как представитель страны, вдруг засобирался собирается попасть туда раньше - через пять. "Шоколадный", видимо, что-то напутал и думает, что места в списке там покупаются как в его БПП. А может он собирается баллотироваться туда от страны, которая его приютит? Народ в догадках теряется. А может все проще - весеннее обострение. Авитаминоз, депрессия, перенапряг...Просветите меня темного, народ!
здравомислячий до Навуходоносор Показати IP 12 Квітня 2019 01:39
Невже не видно що це не фура а КАМАЗ який виробляють в расєї!!!
Виборець Показати IP 11 Квітня 2019 18:44
Відкрийте очі-це не фура,а камаз!!!Він,той камаз агресивно-окупаційний....Слава Україні!
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 11 Квітня 2019 19:31
"І тут Остапа понесло..."Толерантні українці пробачили вам в 2004,а також в 2014.В 2019 вже точно не пробачать,плануйте маршрути,бо ми свою Україну вже точно не віддамо окупантам і пройдисвітам.Слава Богу і Слава Захисникам нашої землі.Горіть в пеклі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus