USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гаманці, телефони та продукти: волинянин потрапив за ґрати за 40 крадіжок

23 Лютого 2021 23:32
Раніше судимий 43-річний ковельчанин, який здійснив 40 крадіжок, завдав постраждалим збитків майже на 100 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Умовно-достроково звільнившись із місць позбавлення волі у червні 2019 року, чоловік не зробив жодних висновків і продовжив займатися злочинним промислом.

Упродовж жовтня 2019 – лютого 2020 року він вчинив чотири десятки злочинів у Ковелі.

Витягував гаманці з сумок, телефони з кишень, цупив речі з прилавків на ринку та з приватних обійсть, продукти у магазинах.

Заходив у лікарняні заклади, дитсадочки, школи, гуртожитки та викрадав там залишені без нагляду сумочки з гаманцями й іншими цінностями. Кілька разів у гаманцях були банківські картки, якими зловмисник розраховувався у магазинах.

Під час обшуку в його оселі правоохоронці також вилучили боєприпаси, які він незаконно придбав та зберігав.

Визнавши волинянина винним у крадіжках, викраденні офіційних документів та незаконному поводженні з боєприпасами, суд призначив йому покарання у виді трьох років та двох місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Лютого 2021 10:19
Списали що могли ..)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus