USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

HEMO MEDIКA - обстеження за європейськими стандартами у Луцьку*

16 Січня 2013 10:42
Правильний діагноз – ефективне лікування. Так, найпотрібніше для встановлення правильного діагнозу – максимально достовірні результати обстежень.

Сьогодні у волинян з’явилася можливість отримання найточніших результатів – у Луцьку відкрився сучасний українсько-словацький діагностичний центр Hemo Medika. Тут використовується найсучасніше обладнання та якісні реагенти від світового виробника Siemens. У Hemo Medika ви отримаєте точні результати, причому за кілька годин після звернення до центру. Про діяльність та можливості, які пропонує цей заклад, розповів директор представництва Hemo Medika у Луцьку Роман Каліщук.



– Романе Вікторовичу, скажіть, будь ласка, у чому переваги діагностичного центру Hemo Medika?
– Лабораторія Hemo Medika – найсучасніша у Луцьку. Тут встановлені нові високоякісні аналізатори. Нашою метою стало забезпечення можливістю отримати обстеження, здавши аналізи в одній лабораторії, без необхідності перездавати їх у будь-якому іншому місці. Ще одна суттєва перевага – усі дослідження ми виконуємо у той же день, коли людина звертається до нашого центру. Наприклад, зранку ви зайшли за направленням лікаря, здали аналізи і пішли по своїх справах, потреби повертатися в лабораторію більше немає. А, повернувшись додому, на електронну адресу вам уже надіслані результати. У такому випадку зникає необхідність прив’язки до медичного закладу, тому що у нас немає потреби відправляти аналізи до Києва, чи інших центрів, усе відбувається на місці.

На даний момент у нас в реальному режимі працюють сім аналізаторів, зокрема і для виділення ДНК-РНК мікроорганізмів, їхнього розмноження, - а це вже найбільш точні дослідження у сфері молекулярної біології.

Весь процес повністю механізований, проходить багаторівневий контроль якості. «Людський фактор», що часто спричиняє лабораторні помилки, відсутній, як такий. Надзвичайно важливо, що всі аналізи робляться безпосередньо у Луцьку, адже відомо, що кров дуже швидко змінює свої властивості, тому аналізи завжди достовірні. Потенціал лабораторії дає змогу виконувати у найкоротший термін (протягом буквально 1-2 годин!) ряд аналізів, які не здійснює в Луцьку жодна інша лабораторія. Це особливо важливо для ургентних хворих, а також пацієнтів, які приїхали в обласний центр з інших міст.

– Які типи аналізів здійснюють у лабораторії Hemo Medika?
– У нас проводиться велика кількість різнопланових аналізів, починаючи від загально клінічних – загального аналізу крові і аналізу сечі. Також проводиться ряд досліджень, зокрема спрямованих на виявлення пухлин, аналізи на визначення інфекційних захворювань. Якщо розповідати більш детально, здійснюються такі види аналізів: коагулограми, яка являє собою дослідження загортальної системи крові; біохімічні дослідження: клінічна хімія, ліпідний обмін, вуглеводний обмін, анемії; інфекційна панель: гепатити, TORCH-інфекції, урогенітальні інфекції, інші інфекції; гормональні дослідження: тиреоїдна панель, репродуктивна панель, пренатальна діагностика, гормони наднирників, інші гормони; онкологічна панель: бета 2 – мікроглобулін, онкомаркер яєчників НЕ4, ХГ загальний, АФП, раково-ембріональний антиген СЕА, простат специфічний антиген загальний tPSA, простат специфічний антиген зв’язний cPSA, онкомаркер підшлункової залози, жовчного міхура CA19-9, окомаркер ячників CA 125, онкомаркер молочної залози СА 15-3.

– До послуг лабораторії звертаються тільки за направленням лікаря?

– Такий варіант найкращий, адже тільки медичний фахівець може дати направлення саме на потрібний пацієнту аналіз. Хоча багато-хто звертається із власної ініціативи, бажаючи отримати достовірну інформацію про стан свого здоров’я.

– Із якими проблемами найчастіше звертаються пацієнти?

– Ми виконуємо більше 400 різноманітних тестів. Помітна потреба в онкологічних тестах, які здійснюємо для онкодиспансеру. Є цілий ряд цікавих тестів, впроваджених для ендокринологів. Ми єдині на Західній Україні впровадили тест на виявлення метанефрину в сечі, який використовується для діагностики пухлин наднирників. Приводом для такого тесту високі показники артеріального тиску в молодому віці.

– Який із видів аналізів Ви б відзначили як цікавий і популярний?

– Ми першими на Волині впровадили тест HE4, він діагностує рак ячників на ранніх стадіях, що сприяє ранній діагностиці, а, відповідно, і перспективному лікуванню. Експериментально цей тест ми почали впроваджувати із червня цього року і на сьогодні по ньому обстежилося більше 200 пацієнтів. А отже за 5 місяців чи не щодня до нас звертаються з підозрою на рак. У результаті були випадки виявлення захворювання. На цей тест приходили пацієнти не лише за направленням, а й просто з метою упевнитися у стані свого здоров’я.

– Чи передбачені у Вас тести для дітей і чи часто звертаються до Вас із дитячими проблемами?

– Так, із дітками звертаються доволі часто. Зазвичай, ми робимо аналізи дітям від трьох місяців і лише за крайньої потреби – молодшим. У лабораторії виконується широкий спектр алергопроб. На жаль, сучасний ритм життя призводить до наявності великої кількості алергій, і найбільше від цього страждають діти. Є компанії, які пропонують спектр різноманітних алергологічних тестів, які зазвичай, досить дорого вартісні. Ми ж запропонували людям дещо інший підхід. У лабораторії налічується близько 100 алергологічних тестів, наприклад, на шоколад, на мандарин, на тріску, та інші, кожен з яких коштує 35 гривень. Тобто ви не платите за всі алергопроби, а лише за ті, які характерні для вашої дитини, на що виникає підозра. Часто до нас звертаються і батьки дітей з ендокринологічними проблемами, із порушенням обміну речовин, та й за аналізом сечі, адже для діток це доволі таки інформативний та точний діагноз.

– Якою є вартість лабораторних аналізів Hemo Medika?

– Вартість послуг залежить від виду і складності аналізу. Ціна вираховується залежно від вартості реактивів, з урахуванням амортизації обладнання: є аналізи від 10-15 гривень, на гормони – 70-80 гривень і дорожчі.


– Які факти підтверджують якість діагностичного центру Hemo Medika?


– Про якість діагностичного центру Hemo Medika свідчить наявність ліцензії МОЗ України, наявність обладнання, виготовленого в Європі та США з усіма можливими реєстраційними документами, метрологічною повіркою, пройдена міністерська атестація лабораторії, виконаний республіканський тест якості.

У діагностичному центрі працюють кваліфіковані фахівці із досвідом роботи в медичних установах. Крім того, устаткування лабораторії забезпечила одна з найбільших словацьких компаній Hemo Medika, яка займається медичним лабораторний устаткуванням в ряді європейських країн, відкриває свої філії в Україні. Hemo Medika – це європейська лабораторія, яка швидко, якісно та за помірними цінами дозволить зробити лабораторні дослідження.

Розмовляла Ольга БОЙЧУК.


Довідково
.

Переваги лабораторії «ГЕМО МЕДИКА Луцьк»:
ЯКІСТЬ. Точність результатів побудована на винятковому щоденному контролі.
ШВИДКІСТЬ. Результати досліджень готові в день забору крові і на наступний день.
ЦІНА. Найкраща ціна в регіоні за відмінну якість.
ПРОФЕСІОНАЛІЗМ. Ми любимо свою роботу, вважаємо її найважливішою місією і пишаємося тим, що Ми професіонали своєї справи.
ДИНАМІЧНІСТЬ. Ми постійно розвиваємося, закуповуємо краще устаткування і кращі реагенти. Ми залучаємо кращих фахівців і постійно працюємо над підвищенням їхньої кваліфікації. Ми стежимо за новітніми тенденціями, щоб надати найкращу якість послуг.
ЧЕСНІСТЬ. Ми даємо пацієнтам те, що необхідно – точний і якісний аналіз.

Контактна інформація:

www.hemomedika-lutsk.eu
м. Луцьк, просп. Відродження, 2
тел.(0332)75-00-55
096-276-25-87



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Slava Показати IP 16 Січня 2013 11:42
Молодець Рома!
Лучанин Показати IP 16 Січня 2013 12:06
Контактна інформація?
miassol до Лучанин Показати IP 16 Січня 2013 14:12
вказали.
Вася Показати IP 16 Січня 2013 12:15
Ціна питання...???
Андрій Показати IP 16 Січня 2013 14:38
Недавно здавав аналізи в цій лабораторії, сподобалось, що швидко взяли кров і результати були готові за 2 години.
* до Андрій Показати IP 16 Січня 2013 15:34
Зірочку постав. :)))))))))))))))
Чеширский Кот до Андрій Показати IP 16 Січня 2013 16:09
Да? А как ее можно брать "долго"?
Колега Показати IP 16 Січня 2013 17:29
Роману Вікторировичу РЕСПЕКТ!!!
небайдужа Показати IP 16 Січня 2013 22:26
А чиїх синок такий відкормлений буде? А?
Оля Показати IP 17 Січня 2013 09:44
Особисто здавала аналізи у лабораторії, порекомендувала також знайомим. Всі лишилися задоволеними. Ціни нижчі, аніж в інших лабораторіях, якість - на високому рівні, аналізи робляться на місці, а не у Києві чи в якомусь іншому місті. Отримала результати на поштову скриньку вже через дві години. Також у лабораторії - чудовий лікар-гінеколог. Немає черг. Все цивілізовано і все для клієнта.
Поля Показати IP 18 Січня 2013 20:04
моя лікар сказала мені туди не ходити бо роблять погано((((
мир до Поля Показати IP 21 Січня 2013 12:39
Врач там откатов не получает!
Віка до Поля Показати IP 21 Січня 2013 13:13
думаю про вашого лікаря кажуть теж саме......
Ліза Показати IP 23 Січня 2013 13:33
я була здивована,що у Луцьку є така чудова лабораторія,мені сподобалось:швидко,якісно,безболісно,привітний персонал...всім рекомендую,нікого не слухайте спробуйте самі,тоді робіть висновки)))
Валентина Показати IP 23 Січня 2013 22:11
Здавала кілька днів тому аналізи в "Гемо Медіці". Якістю послуг задоволена. Персонал привітний. Обладнання,де роблять аналізи, на місці. Результати отримала дуже швидко. До речі, мій лікуючий лікар вважає цю лабораторію найкращою на Волині.
Анд Показати IP 12 Серпня 2015 21:50
Яка адреса філію у Володимир - Волинському?
Клавдия Показати IP 31 Липня 2018 13:30
Для участников Боевых действий есть ли льготы?
Наталія Показати IP 29 Жовтня 2020 10:53
Доброго дня! Будьте ласкаві, вашу електронну адресу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus