USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Генерал ЗСУ закликав Зеленського терміново скликати РНБО через указ Путіна

2 Липня 2020 12:09
З боку Російської Федерації різко зросла військова загроза: нове вторгнення можливе вже в найближчі місяці.

Про це повідомив генерал Збройних сил України, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос на своїй сторінці у фейсбуці, передає Хвиля.

«Російська Федерація впродовж постійного часу нарощує військовий контингент близько наших кордонів на Донбасі. Зараз йде посилення угруповання військ на території включеного Криму», – зазначив генерал.

За його словами, у вересні в Російській Федерації, і на окупованих територіях, російські Збройні сили мають намір провести масштабні військові навчання «Кавказ-2020».

«Вони можуть посилити військову загрозу для України», – додав Кривоніс.

Крім того, генерал акцентував увагу на новому указі російського президента Володимира Путіна, що стосується призову військових запасу на збори.
Відповідно до думки Кривоноса, мова йде про приховану мобілізацію армії. Причому така активність окупанта в Криму спостерігається вперше.

«Ми повинні бути морально, економічно і військово завжди готові до будь-якого розвитку подій. Повинні зникнути помилкові сумніву, що РФ заспокоїться і змириться з існуванням незалежної і вільної України», – впевнений Кривонос.

У зв’язку з вищевикладеним, на його думку, владі України потрібно скликати РНБО і розглянути всі можливі сценарії.

«Ми не маємо права недооцінювати ворога», – підсумував генерал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
вояк Показати IP 2 Липня 2020 12:27
Генерал повністю правий!
777 Показати IP 2 Липня 2020 12:55
Уже 5 год как правий.
777 до 777 Показати IP 2 Липня 2020 15:42
Не не .свидомые.вы не так поняли. Уже 5 год эти генералы. адмиралы и прочие парубии и турчиновы ездят вам по ушам . Вот вот .уже почти.уже напал .еще чуть чуть.а Путин все никак не соберется.лень наверное....
999 до 777 Показати IP 2 Липня 2020 22:43
У пині і у росіян руки по локті в крові православних Молдови, Грузії, України. пИНЯ розпочав ці всі війни, і його підтримав російський охлос. Але кара для них близько.
Сокирою по ваті до 777 Показати IP 2 Липня 2020 22:46
Мудило, якщо такий троляка к ти, обізвався в захист расцєюшькі ... Вже тільки тому можна прислухатись і вірити генералу.
Активіст Показати IP 2 Липня 2020 13:33
Вроді нормальний мужик був. А як пішов в політику зовсім другою людиною став, навіть в особистих розмовах. Робить такі заяви, щоб перед кимось прогнутись і вислужитись. В Росії кожний рік ідуть військові збори, та й без "партизан" в них достатньо кадрового особового складу для можливого вторгнення.
свс Показати IP 2 Липня 2020 13:51
Во первых надо заняться силовым органам с существующей 5 колонной ,пальцем показывать не надо ,они как на ладони.А в дальнейшем ой как много работы для всех ,меньше думать об игральном бизнесе,а больше об обороне страны.Все не изложишь ,а есть много вопросов руководству страны.
Ирина Показати IP 2 Липня 2020 14:18
Да нет! мы будем смотреть в бесцветные глаза Бледной Моли и надеяться, что пронесёт! Ну не сможет он напасть на нас! А ещё мы пошлём на очередной корпоративчик новоиспечённого Заслуженного артиста Украины Потапа, пусть он на сцене и поблагодарит расию, что его туда пригласили и дали возможность заработать, у нас же голодуха!
Фотофакт Показати IP 2 Липня 2020 18:56
Це той хенерал, що на колінах шаблю дарував якомусь експослу піндосському?
Істина до Фотофакт Показати IP 2 Липня 2020 22:44
Дурнику, епізод з шаблею, то якісь недороблені херсонські козаки.
Бульба Показати IP 3 Липня 2020 18:08
Справа дуже глибока!! А наші політики орють мілко!! Не навчені вони любити Україну!!! !!!!!!!! «Армія без держави — це те ж, що і держава без армії. В одному й другому випадку, особливо на етапі становлення, одна існуюча сама по собі структура, як і друга, приречена на неуспіх». Т.Бульба – Боровець
Vasyl Показати IP 3 Липня 2020 23:36
"економічно і військово завжди готові до будь-якого розвитку подій" - об'єктивно економічно і військово Україна знаходиться на такому дні, що далі нікуди. У нас немає що протиставляти одній з найбільших армій світу, фінансованій грошима, які платить Європа за газ і нафту. Треба для початку хоча б всередині розібратися з корупцією і відмиванням грошей... А путін, коли б хотів то давно уже пішов би у наступ, зараз нема причин того що він от от і піде
Віталій Показати IP 4 Липня 2020 01:01
Він знає більше чим ми з Вами і до його слів слід прислухатися.
Устим Показати IP 4 Липня 2020 08:12
Президенту ніколи - він відосіки знімає.
Іван Показати IP 4 Липня 2020 10:42
указ в рф це понос шизофреніка на якому не зупиняються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus