USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Генсек НАТО запросив Зеленського до штаб-квартири альянсу

24 Квітня 2019 08:44
Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберґ привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента та запросив його найближчим часом приїхати у штаб-квартиру НАТО, передає TheБабель.

«Щойно розмовляв з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Я привітав його з перемогою і запросив його відвідати штаб НАТО в найближчому майбутньому. НАТО продовжуватиме надавати Україні сильну політичну та практичну підтримку», – зазначив Столтенберґ у Twitter.

Раніше президент Чехії Мілош Земан привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах і запросив його приїхати з офіційним візитом у Прагу. Загалом до привітань долучилися світові лідери з різних куточків світу.

Володимир Зеленський отримав 73,22% голосів у другому турі виборів президента України, за підсумком обробки 100% електронних протоколів ЦВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 24 Квітня 2019 09:49
З усім 33 кварталом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus