USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

Гігантський скандал у РФ: злили секретні документи про резиденцію Путіна в Ново-Огарьово

25 Травня 2024 22:39
ФСО Росії «через повний ідіотизм» потрапила у гігантський скандал. Служба випадково розкрила всі таємниці резиденції Путіна в Ново-Огарьово («Об’єкт 53»).

Це місце, де він живе, проводить наради Радбезу тощо, пише російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ, передає УНІАН.

«За розкрадання коштів, виділених на реконструкцію цієї резиденції, засуджено групу працівників ФСО і бізнесменів. Більшість матеріалів справи зі зрозумілих причин було засекречено, особливо та частина, де детально описуються «нутрощі Об’єкта 53». Однак СКР і ФСО вирішили ще подати до обвинувачених і цивільний позов. І сюрприз... Без жодних грифів у цивільній справі опинилися документи з кримінальної справи з описом тих самих «нутрощів» Ново-Огарьово, їхньою специфікацією, секретами тощо. Зараз матеріали в Мосміськсуді і навіть із сайту суду можна завантажити частину матеріалів. Решта в доступі у самому суді», – йдеться в одному з повідомлень щодо цього скандалу.

Читати ще: Вдвічі більша за Монако: показали таємну резиденцію Путіна

Зазначається, що резиденція Путіна в Ново-Огарьово вважається одним із найбільш засекречених об’єктів РФ.

«Сама справа була засекречена через секретність «Об’єкта 53». Саме там живе Путін, проводить зустрічі (зроблено копію кабінету в Кремлі), там відбуваються наради Радбезу, може бути розташований бункер тощо... Із секретної документації можна дізнатися, що в приміщеннях, так би мовити, для персоналу, постійно чергують чотири лікарі, 111 охоронців. Охоронці чергують у чотири зміни по 2 години. Для охоронців із ФСО прямо на території, де живе Путін, обладнано тир зі стрілецькою галереєю, довжиною 50 м, приміщенням для чищення зброї», – зазначається в іншому повідомленні.
Також вказується, що в кімнатах, де приймають їжу обслуга і охорона Путіна, постійно чергує охорона з чотирьох осіб, «мабуть, стежить, щоб їх усіх не отруїли».

Читати ще: Хатина рибалки з пивоварнею та водоспадами: у Путіна знайшли розкішну садибу в Карелії

«Також прямо в Ново-Огарьово розташований кінологічний розплідник. Джерела ВЧК-ОДПУ кажуть, що у нього подвійне призначення. Крім службових собак, там перебувають і собаки, подаровані Путіну, зокрема главами інших держав», – ідеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 25 Травня 2024 23:22
В своему оцi колоду не видно,в чужому смiтинку.що ви за люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus