USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Гімн України на глиняній окарині виконує волинянин. ВІДЕО

7 Серпня 2013 12:33
Волинянин Віктор Іщук виготовляє давні музичні інструменти різних народів світу, ті, що не придбаєш у звичайному магазині: ірландські та шотландські вістли на зразок наших сопілок, європейські та слов`янські волинки, желійки, давньоруські гуслі, різні флейти тощо, інформує «Слово Волині».
У Буковелі волинянин розповів історію інструментів та продемонстрував їхнє звучання.

«Першу волинку робив майже рік, зараз можу справитись за день. У середньому на виготовлення потрібно тиждень часу, залежить від матеріалів та оздоблення. Одночасно роблю кілька інструментів», - розповідає Віктор.

На глиняній окарині колоритний хлопець грає гімн України. Колись ці флейти були як дитячі іграшки, а тепер їх мало де побачиш.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Сергій Показати IP 7 Серпня 2013 13:42
де тільки цього "колоритного" не побачиш, можна переплутати його з попрошайками на радянській)
Я Показати IP 7 Серпня 2013 18:44
Сельский хрон. Воняет от него метров за пять. На Советской часто по барам ходит ,на "хвост" падает выпивающим.
Вальдемар886 до Я Показати IP 13 Серпня 2013 00:41
Заздрите? І нічого іншого не придумали?) А про запах ще Д. Родарі писав, що лише руки нероби не пахнуть нічим. Людина працює, має мету. Такими Волинь мала б пишатися... Сьогодні бачив його в Майдані, і запаху не було, тому "мєтрав на пять" - це, м'яко кажучи, неправда! Звісно, легко отак ховаючись за анонімним "Я" писати всяку гидоту про людину з якихось особистих мотивів, очевидно, але це якось по-дитячому. P. S. І на рахунок "хвоста", на який він падає - не помічав. Йому його дохід дозволяє робити це власним коштом. А якби був хроном - хєр би він те все робив? За бухлом би не встигав і сопілки зробити.
Вальдемар886 до Я Показати IP 13 Серпня 2013 00:42
А!!! Забув спитати, а Совєцька - це де??? В Чурбаністані якомусь?))))
Оптиміст Показати IP 7 Серпня 2013 19:21
Від запаху можна відійти. А от знайшов цікаву справу хлопець. Заздрість - це зло. Молодець пацик. Так тримати!
Грыцько Показати IP 8 Серпня 2013 07:08
а я гимн попой могу... прошу обубликовать фотографию моей попы.
українка до Грыцько Показати IP 8 Серпня 2013 10:09
ну й дурень ти ГРИЦЬКО!!!
Вальдемар886 до Грыцько Показати IP 13 Серпня 2013 00:27
Грицько, проперди краще гімн Савєцького Саюзу))) За те зараз на тебе ніхто не образиться)))) І ковбасу за "руб двайцять" собі туди впихни, для покращення акустики! А гімн України ти, згідно Конституції нашої держави, поважати ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ. В іншому випадку ти людина без національної гордості, простіше кажучи - хАхол))) Задумайся)
-Слово- Показати IP 13 Серпня 2013 21:02
О боги....! В якому місті я живу! *Я* писав явно не про нашого коханого Сільвера. Інакше і бути не може! Від кого на п*ять метрів смердить, хто кому там на хвіст падає???... Ви про що?)) Та це взагалі смішно звучить! А заздрити таланту не варто. У Вас, *Я*, є свої руки, які, сподіваюсь, розтуть з правильного місця і використовуються Вами за призначенням. Вкладайте свою бурну фантазію у щось путтєве та корисне суспільству, а не у безглузді коментарі. Книжку напишіть, статті у журнали, газети...Якщо Вам так подобається викладати думки у письмовій формі) Бажаю успіхів у Ваших починаннях!))
-Слово- Показати IP 13 Серпня 2013 21:03
Вибачаюсь за помилки! але відредагувати не можу!
-Слово- Показати IP 13 Серпня 2013 21:11
Вікторе! Ми Вас любимо і цінуємо! Ви є перлинкою нашого міста і без Вас воно не було б таке особливе і колоритне! Мешканці міста завжди мають берегти свої таланти і поважати їх. Соромно за тих, хто цього не бачить і не цінить. Ви скарб, якого ще треба пошукати)) Творчих успіхів Вам у подальшому, натхнення та величезну кількість клієнтів та просто прохожих, що дійсно будуть у захваті від Ваших творінь!=)
Doctor Показати IP 17 Серпня 2013 03:43
Сільвер, друже, не переймайся коментами цих ідіотів. Мало того, що такі як ти роблять наше місто кращим, так ти ще й людина "з великої букви", я переконався в цьому за багато років, протягом яких тебе знаю.
-Слово- до Doctor Показати IP 23 Серпня 2013 10:03
Підтримую!!!! Не багато хто докладає рук до покращення міста! Особливо ті, що писали вище свої ганебні коменти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus