USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Гімн України хочуть включати на радіо кожен ранок і вечір

8 Червня 2016 11:46
В Україні хочуть запускати гімн в радіоефір вранці і ввечері. З такою пропозицією в Радіокомітет звернувся голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко. Про це він написав у Facebook, - повідомляють Українські новини.

"Я звернувся до Радіокомітету, який об'єднує найпотужніші радіостанції України, розглянути можливість запуску в ефір Гімну України вранці та ввечері. Як мені стало відомо, Радіокомітет одностайно підтримав цю пропозицію і завтра планують презентувати про це реліз (* інсайдерська інформація :))", - написав він.

Також Артеменко висловив надію, що цю ініціативу підтримають і телевізійники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
СССР Показати IP 8 Червня 2016 11:55
буде як при советському союзі встаєш і лягаєш зігімном
Михайло Показати IP 8 Червня 2016 12:31
То ж хто з них браття? Українки всюди гарні – У кав’ярні, у книгарні: Мов троянди, як жоржини Наречені та дружини. Їх любов до нас жива є, Все ж в руках їх оживає. Біля нас у вічнім русі Мами, тещі і бабусі. Всі вони, доньки та сестри – Що, козацькі це реєстри? Від Донця до Закарпаття Хто ж із них, скажіть, є «браття»? На додачу, для годиться, Ще онука й молодиця… Всіх жінок не перелічить – То кому ж з них «браття» личить?
Михайло Показати IP 8 Червня 2016 12:32
Відкрите звернення до українок Облиште облудний фальш з тими, Кому чинний текст до вподоби. Держсимволу ж неприпустимі Брехливі слова та особи. Звертаюсь до кожної жінки, До кожної дівчинки, юнки: Час визначитись, українки, Чи братні між вами стосунки? Від вас, хто не є полонянки Брехні, як були у ЦеКа ми, Жду відповідь, пані й панянки, – Ви сестри? Ви браття з цицьками?
лучака Показати IP 8 Червня 2016 12:36
Хай краще той Артеменко зніме рекламу ліків на радіо і рекламу про Пенсіон,де забирають квартири у одиноких пенсіонерів і допомагають померти.Бо нудить вже,хочеться кричати на увесь світ.
Правдивий Показати IP 8 Червня 2016 12:47
Совдепія!!!! Який ідіот це придумав????
А Показати IP 8 Червня 2016 13:55
А я пропоную щогодини. Ото заживемо...
Меломан Показати IP 8 Червня 2016 15:29
Пропоную записати гімн з таким початком: " Ще не вмерла, Україно?" і крутити хоч щогодини по всім ТВ-каналам і на всіх радіохвилях. Бо таке враження, що саме народ нікого там, наверсі, на владних Олімпах,не цікавить...
полюх Показати IP 8 Червня 2016 17:44
так гімн і так звучить кожного ранку по "брехунцю" що в нац раді цього не знають???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus