USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гіркополонківська ОТГ: школярі – без пільгового харчування, голова громади – з премією

25 Січня 2019 13:09
Чергова сесія Гіркополонківської громади не обійшлася без дискусій з приводу преміювання її очільниці Ніни Симонович. Обранці вирішили, що голова отримуватиме заробітну плату з преміальними у сумі 25 тисяч гривень щомісячно.

Про це стало відомо під час сесійного засідання.

Першочергово комісія з питань етики подала пропозицію щодо призначення голові премії у розмірі 150% посадового окладу, але депутати не підтримали це рішення. Після дискусій та кількох голосувань обранцям вдалося все ж таки дійти згоди і більшістю голосів вони затвердили щомісячне преміювання Ніни Симонович у розмірі 120% посадового окладу, що в загальному складатиме 25 тисяч гривень щомісячного доходу голови.

Разом з тим, депутати на сесії не схвалили рішення про фінансування харчування дітей 1-4 класів, яке у 2018 році оплачувалося рівними частинами між батьками та сільською радою – 50 на 50. Цього ж року знижку на харчування мають лише пільгові категорії школярів, відтак, більшість дітей не зможуть харчуватись за зниженими цінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
оптиміст Показати IP 25 Січня 2019 13:40
вся проблема не в харчуванні вся проблема в симонович нніні вона зробила велику справу все було готово не під неї ( і план перспективнрго розвттку і і фірми що будуть харчувати і фірми що будуть будувати та інше)та тут демократія і люди зробили вибір кого хотіли. А з питанням харчування голова громади справиться
Анонім Показати IP 25 Січня 2019 13:57
Абсурд, прийти до влади, нічого не зробити та отримувати 25 тисяч на посаді голови, за що? Шановні депутати від коли першочерговим питанням було преміювання голови, а не харчування діток? Вирішення потрібних питань що стосуються сіл?
Андерс Показати IP 25 Січня 2019 13:57
Та це рух на дно. Ви бачили коли-небудь щоб голова сільради чи міськради чи депутат будь-якого рівня звільнився з посади бо у нього мала заробітна плата? Навіть якщо їм взагалі зарплати не платити вони будуть рватися на роботу, бо це такі люди, що думають передусім про інших людей, чим їм можна допомогти, як зробити їхнє життя кращим. (Сарказм)
до андерс Показати IP 25 Січня 2019 14:21
і що ще вкрасти
оптиміст Показати IP 25 Січня 2019 14:27
люди повинні отримувати великі зарплати тим більше на таких посадах просто мае бути відповідальність за покладену на них ділянку роботи( а то так якщо ділити землю вони повноваження місцевого самоврядування знають якщо прибирати сміття чи благоустрій то не знають що це їх обовязок)
знаю Показати IP 25 Січня 2019 15:42
симонович дуже посередня голова, розуму не має, а амбіцій гори, причому нічим не підтверджені
Суддя за справедлмві Показати IP 25 Січня 2019 18:48
Я просто в шоці! Як так можна думати тільки про себе,а на дітей просто наплювати!!! А депутати теж молодці. Вас вибрали для того,щоб ви відстоювали інтереси людей і громади ,а не преміювати голову! Як за харчування дітей, то немає кому голосувати! Ганьба!!!!!!!!!!!!
діти Показати IP 25 Січня 2019 18:54
Все для людей, хто голосував за Симоновичку, то особисто несе відповідальність за те, що відбувається. Просто шок. Краще б взялася за школу та педколектив, бо судячи що в цій школі відбувається, то ми йдемо в прірву. І за якість освіти а тим більше за інтереси батьків, ніхто не відповідає. Ось і маємо, те що маємо...
сергій Показати IP 26 Січня 2019 10:09
Вона прийшла не за людей дбати,а лише за своі інтереси
туз. Показати IP 26 Січня 2019 18:21
по інших ОТГ така ж картина. Це не ОТГ, а ОПГ
школа до туз. Показати IP 26 Січня 2019 21:23
Це не правда, що по інших ОТГ така ж картина. Далеко іти не потрібно, до прикладу Княгининок, там все робиться для громади. Твердохліб у вайбері громада постійно звітується, за кожну витрачену копійку, а також повідомляє, що зроблено та що планує зробити для жителів. Не говорячи вже за харчування))) Діти які навчаються в школі, харчуються за півціни, а решту сплачує ОТГ. А в нас не тільки не дбають за дітей, а й не виконують своїх повноважень. Для прикладу: вул. Шкільна де постійний рух, дорослі та діти ідучи зі школи чи садочка постійно змущені наражати себе на небезпеку, ідучи по неочищених дорогах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus