USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Я безпартійна»: Ніна Симонович відхрестилася від БПП «Солідарність»

8 Січня 2019 19:40
Очільниця Гіркополонківської ОТГ Ніна Симонович заявила, що не належить до жодної партії і балотувалася у депутати без жодної підтримки у той час, коли волинський осередок БПП «Солідарність» офіційно записав її до кандидатів, які підтримувала партія.

Днями у статті ВолиньPost Ніна Симонович заявила: «Я не дам деяким політичним силам нехтувати законом. Це неповага до займаних посад, неповага до людей, які їх обирали. Я безпартійна, балотувалася сама, без політичного прапора. Для мене є єдина партія – Партія Волинян».

Голова ОТГ ні словом не згадала БПП «Солідарність», волинський осередок якої підтримав її кандидатуру і одразу заявив про її перемогу на виборах ОТГ на своєму сайті.
Симонович записали до своїх лав і в прес-службі всеукраїнської «Солідарності». Так, з 9 голів, які балотувалися на посади голів ОТГ на виборах 23 грудня, 8 – члени партії та самовисуванці, яких підтримували партійні організації БПП. До слова, дев’ятий голова ОТГ – очільник Війницької ОТГ у Локачинському районі, укропівець Сергій Вербицький.

Таким чином, Ніна Симонович належить до числа самовисуванців, яких підтримує президентська партія. Водночас жінка не афішує про таку підтримку і відхрещується від БПП.

Кандидатів від БПП на виборах у волинські ОТГ було двоє. Ще шестеро йшли як самовисуванці за підтримки партії. Загалом в Україні з 52 кандидатів, яких підтримувала БПП, 22 – самовисуванці, які не вступали у партію, а йшли за її підтримки. Скільки ще кандидатів віхрестяться від цієї підтримки – наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ххх Показати IP 8 Січня 2019 22:42
Перша пішла.скільки з 52 заявлять про це найближчим часом.я взагалі не розумію людей які сідають на титанік. Л
Петро Показати IP 9 Січня 2019 08:16
Людина дійсно йшла безпартійною, а ви тут перша пішла, це вже не перший раз коли бпп таким чином "підтримує" кандидатів.Як людина та голова вона адекватна, так що не потрібно писати тут дурниць!
знаю Показати IP 9 Січня 2019 09:02
ця головиха недалека, сама не знає що хоче, за короткий час землю родичам роздала, знайомим та друзям також
Естет Показати IP 9 Січня 2019 12:27
Завжди всім незадоволені люди ))))). А де зараз за так землю роздають?
Ніна Показати IP 9 Січня 2019 20:58
У Гіркій Полонці роздавали активно. Але не всім. Потрібно було носити почесне звання "родич голови чи депутата". Підходили будь-які категорії родичів: брат брата, сват свата, троюрідна сестра колишнього чоловіка.... Пачками роздавали. То такої степені, що людям навіть в наданні городів відмовляли. Навіть, якщо знаходився клаптик землі занедбаний і нічий, то людина, прийшовши в селищну раду і написавши заяву на той клаптик через тиждень могла побати на тому клаптику активні польові роботи. Вже його віддали. Своїм. Так що не дивно, що молодь бунтує проти голови... Які можуть бути в неї зміни, якщо рильце в пушку?.........
Зоя Показати IP 11 Січня 2019 13:09
Голова, яка окрім балачок та відкриття кримінальних справ проти "неугодних" їй, нічого не здатна зробити. Дуже вміло живе на плітках......Схаменіться пані голово, бо є ще вища сила за Вашу! Правило бумеранга ще ніхто не відміняв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus