USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ГО «Джерело життя» пропонують звільнити від оплати за комуналку

17 Серпня 2018 13:53
Громадську організацію, яка займається в Луцьку реабілітацією осіб з інвалідністю, пропонують звільнити від сплати за більшість комунальних послуг.

Пропозицію озвучила начальник управління освіти Зіновія Лещенко під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

«Це традиційне питання, яке ми щороку піднімаємо перед вереснем. Йдеться про організацію, в якій займаються реабілітацією людей із синдромом «аутизм». Так, відповідно до щорічних рекомендацій, пропонуємо їх звільнити від оплати за тепле водопостачання та усі інші види комунпослуг, окрім електроенергії.

У приміщенні їм зробили ремонт за 300 тисяч гривень й продовжили оренду. Надалі є така ідея, щоб перевести ГО у приміщення художньої школи, адже там є достатньо місця. Це дасть змогу вивільнити приміщення для нової дитячої групи», - інформувала Зіновія Лещенко.

Члени постійної комісії підтримали ініціативу та рекомендували під час чергового сесійного засідання звільнити від оплати за комунальні послуги на період з 01.09.2018 по 31.05.2019 року громадську організацію «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя».

Зауважимо, що «Джерело життя» орендує нежитлове приміщення загальною площею 118,2 кв. м., що знаходиться на пр-ті Соборності, 35а в приміщенні закладу дошкільної освіти №20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus