USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голлівуд зніме ще один «Американський пиріг»

19 Лютого 2010 18:53
Сценаристи студії Universal Pictures вже працюють над фільмом «Американський пиріг-4».
Культова молодіжна комедія «Американський пиріг» може повернутися в кінотеатри - студія Universal Pictures готова запустити один і своїх найвдаліших проектів – передає ТСН.
Нагадаємо, що перший «Американський пиріг», що вийшов в 1999 році, став культурним і комерційним феноменом. Історія про те, як четверо учнів старшої школи: Джим, Кевін, Фінч і Оз – усіма силами намагаються втратити цноту до випускного балу, заробила в світовому прокаті більше 200 мільйонів доларів, встановивши нові стандарти для комедій з рейтингом «R». Потім з інтервалом в 2 роки виходили не менш успішні комедії «Американський пиріг - 2» і «Американське весілля».
Комедійна франшиза дала дорогу в кіно багатьом молодим акторам, серед яких Шонн Вільям Скотт, Джейсон Біггс, Шеннон Елізабет і Елісон Ханніган. До речі, з чуток, деякі актори, які зіграли школярів у першої частини «Пирога», вже готові знятися в продовженні, правда вписати їх в сюжет буде важкувато – більшості вже під, а то й за 30 років.
Universal поки не розголошує жодних подробиць про нову частину фільму, крім того, що над фільмів працюють фахівці з непристойних жартів, Джон Харвітц і Хейден Шлоссберг, які написали сценарій для фільму «Гарольд і Кумар йдуть у відрив». Основна складність для сценаристів буде полягати в тому, щоб надати новизну жанру вульгарної комедії, яка був на хвилі популярності 10 років тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 18:43
Вже набридли фільми такого плану! Краще б придумали щось кардинально нове, ніж продовжувати старе...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus