USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Голод загрожує понад 40 мільйонам людей у світі: в ООН назвали країни

23 Червня 2021 08:44
Під загрозою голоду у світі станом на середину 2021 року – щонайменше 41 мільйон людей. Про це свідчать дані гуманітарної організації «Всесвітня продовольча програма».

Ця організація працює у рамках ООН. Девід Бізлі, її виконавчий директор, назвав країни, де ситуація найгірша, пише 24 канал.

Виконавчий директор «Всесвітньої продовольчої програми» (ВПП) Девід Бізлі повідомив, що є щонайменше 4 країни, «де умови близькі до голоду».

Під загрозою – 584 мільйони людей у:

- Ефіопії

- Південному Судані

- Ємені

- Мадагаскарі.

«Тим часом 41 мільйон людей буквально перебувають на межі голоду», – запевнив Бізлі.

За його словами, дані можуть бути неточними, але немає сенсу «сперечатися про цифри до скону, коли людям зараз потрібна наша допомога». До того ж ситуацію ускладнює пандемія COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus