USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова МЗС Британії вважає, що санкції проти російських олігархів ніколи не знімуть

19 Березня 2022 09:23
Голова МЗС Британії Ліз Трасс вважає, що запроваджені проти російських олігархів санкції ніколи не буде знято.

Про це вона заявила в інтерв'ю газеті The Times, передає УНІАН.

«Це надзвичайно складно. Ці олігархи дозволили Володимиру Путіну робити те, що він робить. На його руках кров», – каже Трасс.

Вона також вважає, що російський олігарх, власник «Челсі» Роман Абрамович не зможе повернутися до Великої Британії.

«Я не бачу такої ситуації», – каже Трасс.

За словами британського дипломата, Захід має винести урок з того, що він не зробив достатньо для стримування Росії з часів Холодної війни.

«Це почалося з кінця Холодної війни, коли ми скоротили наші витрати на оборону. Я думаю, що Захід почав втрачати пильність в роки Блера (Тоні Блер – прем'єрміністр Британії 1997-2007 рр., – УНІАН) і продовжував до нинішніх часів. Була низка переломних моментів. І в кожен момент Захід не сприймав усерйоз те, що планував Путін», – сказала Трасс.

Примирення з авторитарними режимами, за словами Трасс, більше не має відбуватися.

«За останні 20 років було занадто багато примирень із авторитарними режимами для торгівлі та економічного зростання, занадто багато безпечності та недостатньо уваги безпеці й обороні. Це загальна проблема... Вільний світ занадто багато уваги приділяв отриманню дешевої нафти, дешевої електроніки, дешевих товарів за рахунок нашої свободи і безпеки», – зазначає голова МЗС Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus