USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Савченко тисне на правоохоронців і взяв на себе функцію суду, – Рубльов про підпал в Підгайцях

30 Січня 2019 19:24
Голова Волинського осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов відкидає голослівні звинувачення голови облдержадміністрації Олександра Савченка та голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка у підпалі автомобілів останнього, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Як відомо, вночі 30 січня, двоє невідомих людей підпалили автомобілі, які належать дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІДПАЛ ТЕХНІКИ ПІД ЛУЦЬКОМ МОГЛИ ОРГАНІЗУВАТИ ДЛЯ ПРИБОРКАННЯ ГОЛОВИ, – ЗМІ

«Замість того, аби дозволити компетентним органам займатись розслідуванням підпалу, і голова ОТГ і голова облдержадміністрації почали скидати все на опонентів – партійців УКРОПу. Тобто, виходить, що Савченко тисне на правоохоронців вказуючи на тих, кого він вважає замовниками. Заявляю: партійці УКРОПу не причетні до цього злочину. Голова ОДА взяв на себе функцію суду, що не припустимо в демократичному суспільстві.

Безпідставні звинувачення, нагадують як в «ДНР» знайшли візитку Яроша», – заявив Вячеслав Рубльов.

Та додає: розкидатись голослівними звинуваченнями - це не рівень представника Президента на Волині.

«У 30-ті роки НКВС таким займалась, як зараз Савченко. Чиновники повинні працювати над бюджетом, над його наповненням, над розвитком області, а не воювати з неугодними – це і так підриває довіру до президентської вертикалі влади у волинян. Така клоунада, яку влаштував голова облдержадміністрації, це не рівень чиновника, голови обласної державної адміністрації, а принцип: була б стаття злочину, а людина знайдеться», – каже політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 31 Січня 2019 00:09
правильно кажете Вячеслав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus