USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Головою Ківерцівської райради обрали «укропівця». ВІДЕО

10 Грудня 2015 14:05
Головою Ківерцівської районної ради обрали представника «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» - Григорія Недопада.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив депутат Луцької міськради, керівник фракції УКРОП Ігор Поліщук.

«Щойно головою Ківерцівської районної ради обрано представника партії УКРОП Недопада Григорія Вікторовича. Вітаю!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «УКРОП» виграв судову справу, яку відкрили за позовом пропрезидентського чиновника, кандидата від БПП на пост голови Ківерцівської районної ради. Справа стосувалася рішення райради щодо обрання голови цього органу.

У прес-службі волинського УКРОПу повідомили, що з постановою суду мали можливість ознайомитися всі 34 депутати Ківерцівської районної ради, які прийшли на друге сесійне засідання. Незважаючи на це, понад годину в залі тривали дискусії, чи виконувати рішення суду. Адже, начебто ще не сплинув термін подання апеляційної скарги.

Адвокат Волинської колегії адвокатів, голова фракції УКРОПу у Луцькій міській раді Ігор Поліщук пояснює, що «не зважаючи на те, що рішення першої інстанції не набрало законної сили, позивач не скористався правом на забезпечення позову. Якби він цим правом скористався і подав би у суд клопотання про заборону районній раді здійснювати будь-які засідання з приводу обрання голови до вирішення питання по суті, тоді б районна рада порушила б закон. А так жодної ухвали суду щодо заборони обрання голови райради по суті немає. Окрім того, і позивач, і районна рада заявили, що не будуть подавати апеляційну скаргу на постанову суду першої інстанції».

Депутати вирішили таки, що лічильна комісія повторно повинна здійснити перерахунок бюлетенів. Звичайно ж, результати голосування – ті ж самі. Один із членів лічильної комісії протокол не підписав. У його роз’ясненні йдеться про те, що бюлетені не вважає зіпсованими і що за ними можна визначити, волевиявлення.

Врешті, перейшли до висунення кандидатур на посаду голови Ківерцівської районної ради. Депутати від УКРОПу запропонували на цю посаду свого колегу 34-річного Григорія Недопада. Він виявився єдиним претендентом. 32 депутати підтримали Григорія Недопада на голову райради.

«Зараз головне наше завдання – це розгляд питання про бюджет, визначення із складом постійних депутатських комісій, – говорить новообраний голова райради Григорій Недопад. – Перспективи розвитку району ми обов’язково будемо обговорювати з нашими сільськими головами».

Голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП, голова фракції УКРОП в облраді Вячеслав Рубльов прийшов на сесію Ківерцівської райради, аби підтримати свого колегу.

«Сьогодні у нас є голова Волинської обласної ради від УКРОПу – Ігор Палиця. Говорячи про роботу обласної ради, Ігор Петрович неодноразово наголошував, що у нашій роботі як депутатів повинно бути менше політики, а більше економіки. Цей самий принцип роботи стосується і наших районних депутатів, – зазначає Вячеслав Рубльов. – Ківерцівські районні депутати майже одностайно прийняли рішення про те, що сьогодні громаді потрібні молоді менеджери, які вміють працювати, які хочуть щось зробити для свого рідного краю. І це дуже приємно. Григорій Недопад – це 4-ий голова райради від УКРОПу. А це черговий раз підтверджує, що до нашої політичної сили є довіра як депутатського корпусу, так громадян, яка була продемонстрована у результатах місцевих виборів – ми набрали найбільше голосів».

Довідково. Григорій Недопад – директор ТзОВ «Грін Ріелті». Родом з міста Рожище Волинської області. Має дві вищі освіти. Закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки (факультет географії), Академію управління персоналом (спеціальність «менеджмент організацій»). Обраний депутатом районної ради вперше. Одружений. Виховує 10-річного сина та 6-річну доньку.

«Укропівці» також очолили районні ради у Луцькому та Ратнівському районах. Відповідно керівниками там стали Валентин Приходько та Михайло Макарук. А Шацькою районною радою на Волині керуватиме – «укропівець» Сергій Карпук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Грудня 2015 16:54
то щось не зрозуміло - виграв суд укроп - то чому головою ради не став Юрчук а Недопада. То що комісія не змогла визначити переможця і були нові кандидатури і переголосування чи як. Чому так тупо і не вміло пишите статті і висвітлюєте питання, ви ж журналісти то хоч трохи почитайте закон. Укроп не виграв суд а комісію зобов"язали перерахувати голоси то висвітлюйте чесно а не підлаштовуєтесь під ..... ганьба ніколи не буде демократії .....
Анонім до Анонім Показати IP 10 Грудня 2015 17:19
не буде демократії, поки Україна не позбавиться свідомітів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus