USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Обрали нового голову Ківерцівської районної ради

29 Грудня 2018 13:59
Новим головою Ківерцівської районної ради став Олександр Гурський, політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Обрання голови Ківерцівської районної ради відбулось 29 грудня під час позачергової 31-ї сесії. 26 депутатів із 27 присутніх віддали свої голоси за запропонованого кандидата.

«В тій частині району, що залишилася після створення ОТГ, необхідно дотримуватися порядку, забезпечувати його розвиток, – зауважив Григорій Недопад, який є також депутатом Ківерцівської районної ради. – Вважаю кандидатуру Олександра Гурського достойною для того, щоб працювати на благо громади на посаді голови Ківерцівської районної ради. Районній раді потрібні перспективні люди, які вміють працювати якісно і на результат. Досвід і професіоналізм Олександра Гурського забезпечили йому підтримку майже усіх присутніх депутатів, а це вже свідчить про його авторитет і високу довіру до нього».

Олександр Гурський під час свого виступу розповів, що є жителем міста Ківерці, 1970 року народження, закінчив училище лісового господарства, навчався у Київській сільгоспакадемії, має вищу юридичну освіту.

«Я горджуся тим, що є депутатом партії «УКРОП», яка дуже добре зарекомендувала себе в нашій країні, ми підтримуємо мир, забезпечуємо розвиток і працюємо на благо наших громадян, – зазначив Олександр Гурський. – Я усвідомлено прийняв рішення стати кандидатом на голову Ківерцівської районної ради і хочу запевнити всіх, що матиму конструктивний діалог з усіма депутатами, щоб забезпечити спільну результативну роботу Ківерцівської районної ради. Хочу, щоб ми працювали так, аби на Ківерцівщину було приємно приїхати, щоб про нас гарно відгукувалися люди. Хочеться залишити після себе хороший результат».


«Сьогодні депутатською більшістю обрали дійсно достойну людину – Олександра Гурського – на посаду голови Ківерцівської районної ради, – зауважив депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов. – Це людина із величезним досвідом роботи в Ківерцівській районній раді, працює уже в третьому скликанні. Тому вважаю, що він плідно працюватиме над тими завданнями, що стоять і в нас у Волинській обласній раді. А це і ефективна підтримка громад, які потребують допомоги. Впевнений, що він продовжить ту роботу, що впроваджував Григорій Недопад, будучи на посаді голови Ківерцівської районної ради, залучаючи кошти на розвиток Ківерцівського району. Вірю, що депутати районної ради зможуть знайти власні резерви, а також залучатимуть резерви обласної ради для того, щоб життя громади Ківерцівського району поліпшувалося».

«У нашому Ківерцівському районі відбулась визначна подія, адже новообраний голова – це людина, яка може залагодити гострі кути, налагодити спільну ефективну роботу, – каже депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук. Це дійсно достойний кандидат, що підтверджує майже одностайне голосування за його кандидатуру. Його підтримали представники всіх депутатських фракцій і груп. Це людина, яка буде розбудовувати Ківерцівський район, він має дуже великий досвід і спільними зусиллями зможемо досягти значних позитивних зрушень».

Нагадаємо, Олександра Гурського обрали депутатом Ківерцівської районної ради після того, як Василь Хмілевський склав свої повноваження на минулій сесії, відмовившись від депутатського мандату за власним бажанням. Натомість, під час позачергового засідання 31 сесії Ківерцівської районної ради депутати майже у повному складі підтримали кандидатуру Олександра Гурського.

Призначення новообраного голови Ківерцівської районної ради Олександра Гурського депутати привітали оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
11 Показати IP 29 Грудня 2018 14:17
Він мабудь патріот
Читач Показати IP 29 Грудня 2018 18:07
всього найкращого!!
Волинянин Показати IP 29 Грудня 2018 18:22
Хто б сумнівався!!
Я Показати IP 29 Грудня 2018 20:07
Як вже дістали із своїми партіями. Не можна просто написати - очолив Ківерцівську районну раду.
Ківерчанин Показати IP 29 Грудня 2018 22:37
Тепер в Ківерцях буде мийка самообслуговування.І за людей подумає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus