USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гордість міста: лучан нагородили відзнаками облради, ОДА та міськради

23 Серпня 2018 16:20
Окрасою та гордістю міста назвали лучан, які отримали відзнаки від обласної та міської влади з нагоди Дня Державного Прапора та річниці Незалежності України.

Вручення відзнак Волинської обласної ради, Волинської обласної державної адміністрації, Луцької міської ради та міського голови кращим представникам громадськості, працівникам та колективам міста Луцька з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України відбулося 23 серпня у Луцьку.

З Днем Державного Прапора України та прийдешньою 27-ю річницею Незалежності вітав присутніх перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. Він зауважив, що хорошою традицією стало те, що щороку в стінах міськради у ці дні нагороджують кращих з кращих.

За високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Луцька та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України подяку голови Волинської облради оголосили власнику розважального комплексу «Opera» та комплексу сімейного відпочинку «Ротонда» підприємцю Роману Хорзову, за особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення в праці, активну громадянську позицію та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України подяку голови Волинської ОДА оголосили директору КП «Луцький зоопарк» Людмилі Денисенко, колективу КП «Луцька міська клінічна лікарня» (директор Лариса Духневич).

Вручали також почесні грамоти Луцької міськради та почесні грамоти і подяки Луцького міського голови.
Радник міського голови Ігор Поліщук відзначив, що найкращим привітанням та найкращим виявом пошани прапора та незалежності є наше життя та робота, яка буде достойною тих життів, які були покладені за краще майбутнє України.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що сьогодні у залі міськради зібралися ті, хто є окрасою та гордістю міста. Він подякував присутнім за те, що вони вкладають всі свої знання, розум, професіоналізм, душу та серце у розвиток Луцька, роблять місто сучаснішим, затишнішим, таким, яким можна пишатися. Він відзначив, що Україна має велике майбутнє, тому що у неї прекрасний талановитий народ, а лучани – частина цього народу.

Після вручення лунали українські народні пісні бандуристки з тріо «Лелія», після чого ті, хто отримав відзнаки, зробили спільне фото поблизу будівлі міської ради.

































































































































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 23 Серпня 2018 23:03
А в чорному то Балабаш Вікторія? Батько "порішав" і нагородили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus