USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У вишиванках і з вірою в перемогу: у Луцьку відзначили День прапора. Фото

23 Серпня 2023 11:13
Сьогодні з нагоди Дня Державного прапора над Луцьком замайорів синьо-жовтий стяг. Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що ми вчергове відзначаємо це свято в умовах повномасштабного вторгнення і, на превеликий жаль, в нашу громаду, чи не в кожне українське місто та село повертаються наші Герої на щиті та продовжують гинути цивільні українці від рук російських терористів.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців та захисників, а також цивільних українців, які загинули від рук російських окупантів, повідомили у Луцькій міській раді.

“Сьогодні нам, українцям, знову доводиться захищати свою незалежність і свою свободу, знову доводиться захищати наш суверенітет і територіальну цілісність, знову доводиться захищати наші державні символи. Але прапор України — це символ боротьби за свободу, це символ мужності та відваги в усьому світі. Сьогодні український прапор — це прапор боротьби за право вільно жити у своїй країні, за право бути щасливими і процвітати, — наголосив міський голова Ігор Поліщук. — Наш прапор бережуть на передовій, з нашим прапором йдуть у бій, і перше, що роблять наші захисники, коли звільняють окуповану територію, встановлюють Державний прапор України. Тому немає жодних сумнівів, що наш прапор — це прапор перемоги”.
Ігор Поліщук висловив слова вдячності усім військовослужбовцям та захисникам, які сьогодні захищають Україну, завдяки яким сьогодні у нашому місті та у наших селах і в багатьох інших містах та селах України, продовжується відносно мирне життя, дітки ходять в школи та садочки, люди ходять на роботу.
“Хочу подякувати за те, що немає таких жахіть, хаосу та розрухи, які, на превеликий жаль, є в окремих інших містах на сході та на півдні нашої країни. Велика вдячність і шана усім військовослужбовцям та захисникам, які воюють за те, щоб Державний прапор України повернувся в усі окуповані міста та села нашої країни. Нехай Господь збереже та благословить Україну і нас, українців. Перемоги та миру нам усім. Слава Ісусу Христу та Слава Україні!”— сказав Луцький міський голова.

Далі на Театральному майдані міста відбулася патріотична акція за участю творчих колективів закладів культури Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
F16 Показати IP 23 Серпня 2023 11:39
Бiднi дiти i держслужбовцi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus