USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Госпіталізували з опіками: на Волині в пожежі постраждав 17-річний хлопець

30 Липня 2021 14:46
29 липня рятувальники Горохівщини ліквідували дві пожежі у житловому секторі.

Про це повідомляють на сторінці «Дев’ята Державна Пожежно-рятувальна Частина» у Фейсбуці.

Так, о 11.21 до оперативно–диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в с. Пірванче по вул. Шкільній. На місце виклику негайно направлено черговий караул 9 ДПРЧ м. Горохів та МПО Мар’янівка.

Було встановлено, що горить господарська будівля. Пожежу було локалізовано о 11.43 та повністю ліквідовано о 11.52. Внаслідок пожежі вогнем знищено накриття будівлі на площі 8 м2, пошкоджено перекриття на площі 8 м2 та речі домашнього вжитку. До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 6 осіб особового складу.

Причина пожежі встановлюється.

О 14.03 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі в с. Полюхне по вул. Центральній. На місце виклику негайно направлено черговий караул 9 ДПРЧ м. Горохів та МПО Мар’янівка.

Пожежу було локалізовано о 14.26 та повністю ліквідовано о 14.35. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття будівлі на площі 3 м2, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни будівлі на площі 20 м2.

Під час пожежі отримав опік І –ІІ ст. 2% правої китиці та правого передпліччя сімнадцятирічний син власниці господарства. Його госпіталізували в Горохівську ЦРЛ.

До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 6 осіб особового складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus