USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Господар Молдови», який втік до Лондона, пообіцяв повернутися

17 Червня 2019 16:25
Глава Демократичної партії Молдови та донедавна «тіньовий господар» Влад Плахотнюк, який покинув країну 14 червня відразу після заяви уряду про відставку, тепер заявив, що переходить в опозицію і скоро повернеться в країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВТЕЧА ОЛІГАРХА ПЛАХОТНЮКА З МОЛДОВИ: ЯК ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ УКРАЇНИ І ПОРОШЕНКА

«Мені потрібна перерва, але не для того, щоб відпочивати... У ці дні я працюю над декількома планами, і найважливіший з них – відновлення стабільності в Молдові та миру, в якому потребують громадяни», – написав Плахотнюк на своїй сторінці в соц мережі.

Він зазначив, що переходить в опозицію і продовжує боротьбу.

«Послання, яке я хочу донести до громадян, полягає в тому, що я перебуваю на барикадах, я повернуся в країну якомога швидше, як тільки моя сім’я буде в безпеці, і я буду в безпеці, я буду працювати для того, щоб Молдова стала стабільною країною, а люди жили в мирі і спокої», – заявив лідер ДПМ.

За його словами, він має намір убезпечити свою родину, оскільки вони «пережили важкі часи».

«Мої діти налякані, моя сім’я налякана і ніде не відчуває себе в безпеці. Зараз моя сім’я як ніколи потребує мене, і я буду поруч з ними стільки, скільки це буде потрібно, щоб пережити ці моменти і відчувати себе в безпеці. Я маю право вжити всіх заходів, щоб захистити себе і свою сім’ю або близьких людей. У цей час Молдова не є безпечною країною, і це не через можливі справи, сфабрикованих противниками, а через тих, хтось хоче захопити її силою», – зазначив Плахотнюк.

За його словами, «рішення вийти з уряду і піти в опозицію означає новий етап для ДПМ». «Це дозволить нам більше працювати над тим, як ми проводимо політику, відклавши в сторону то, що не спрацювало і виступаючи з новими ідеями», – заявив олігарх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рімейк Показати IP 17 Червня 2019 17:01
Шось до болю знайоме !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus