USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Готувала держпереворот: результати поліграфа Надії Савченко

4 Червня 2018 13:55
Результати психологічної експертизи з використанням поліграфу показали, що народний депутат Надія Савченко готувала теракти та захоплення влади.

Про це інформує прес-служба СБУ.

Грунтуючись на результатах дослідження, комісія експертів надала категоричні висновки про наявність у Савченко позитивних психофізіологічних реакцій.

Вони свідчать про те, що нардеп обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з поваленням конституційного ладу та особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу.

Савченко також обговорювала плани збройного захоплення влади та брала участь у підготовці збройного захоплення влади, для чого підшукувала та перевозила зброю.

'Розроблені плани з насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади Савченко обговорювала з Володимиром Рубаном, Олександром Захарченком, Олександром Тимофєєвим. Надія Савченко обговорювала зі спільниками плани вбивства керівників держави, зокрема особисто розподіляла ролі в замахах', - наголосили у СБУ.

У СБУ кажуть, що депутат розробила чіткий план вбивства керівників держави та домовлялася зі спільниками, хто і що має робити під час замаху на вбивство топ-чиновників країни. Поліграф також засвідчив, що Савченко збиралася влаштувати теракт в урядовому кварталі та будівлі Ради.

При цьому експерти не виявили позитивних реакцій на питання сторони захисту. Зокрема: чи бажала Савченко змінити владу в конституційний спосіб, чи вважає вона злочинною діяльність президента, народних депутатів,прем'єр-міністра,секретаря РНБО, членів Кабінету міністрів України, керівників політичних партій. Попри те, що допит тривав 6 годин, експерти не змогли поставити Савченко всі запитання, а проведення експертизи було припинене.

Своєю чергою, Віра Савченко заявила, що Служба безпеки України оприлюднила недостовірні результати тестування її сестри Надії на поліграфі. Про це вона повідомила в понеділок, 4 червня, в ефірі 112 Україна.

За словами Віри Савченко, адвокати її сестри прийшли до висновку, що, по-перше, питання були не для поліграфа, а для звинувачення. Крім того, силовики відмовилися долучати до тесту на детекторі питання від захисту. "І зараз вони видають нам новий фейк", - підкреслює вона.

На думку Віри Савченко, СБУ зробила це повідомлення саме зараз, тому що адвокати Надії збираються просити про повторне проходження нею детектора брехні. "Я думаю, що це робота на випередження. Адже миттю в них з'явилися результати попереднього поліграфа", - говорить вона.

Нагадаємо, Верховна Рада позбавила Надію Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт. Надію Савченко 23 березня суд арештував на 59 днів.

Савченко затримали 22 березня за підозрою у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу - у змові з ватажками бойовиків ДНР. За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії. Їй загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

15 травня Шевченківський райсуд залишив Савченко під вартою ще на 2 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Червня 2018 14:04
Я в тихому шоцi
Я Показати IP 4 Червня 2018 14:39
А хіба взимку 2013-2014 років не було повалення конституційного ладу???
Лучанин до Я Показати IP 4 Червня 2018 15:23
Типу анекдот: чому є стаття за спробу перевороту і нема статті за переворот? Чому спроба перевороту - це злочини, а здійснений переворот - це щось конституційне і правильне?
Лучанка Показати IP 4 Червня 2018 14:46
С*ка
Корiнний лучанин Показати IP 4 Червня 2018 14:52
Клоуни
Пісиміст Показати IP 4 Червня 2018 15:19
Такеж бажання в більшості населення...особливо в опалювальний сезон
хехъ Показати IP 5 Червня 2018 07:31
Совдепия
Йоу Показати IP 5 Червня 2018 10:44
То шо то таке робєця? Наша Надя вже не наша.Бабченко щось незрозуміле? То називаеться криза жанру...
АНАТОЛИЙ ШАНДУРСКИЙ Показати IP 19 Червня 2018 13:31
Жалко, что не удалось эту банду уголовников уничтожить с первого раза
Суцільна темрява. Показати IP 19 Червня 2018 15:21
Поліграф визначив вину, чи що?
Ёххх Показати IP 22 Червня 2018 17:08
Жаль что у Нади не получилось :( Эти твари скоро совсем народ угробят.
правдоруб Показати IP 29 Червня 2018 23:58
Так, справді жаль, що не вийшло. при чому жаль всьому українському народу
Анонім Показати IP 30 Червня 2018 01:54
БРЕД!!! было бы кого обвинить, а бредовые обвинения найдутся. Зачем валять то что само себя хорошо валяет, рушит и уничтожает? ))) САВЧЕНКО СВОБОДУ!!!
школяр Показати IP 1 Липня 2018 16:32
всіх чиновників на поліграф !
Сергій Показати IP 4 Липня 2018 12:09
Бабченка на поліграфі перевіряли?
народ Показати IP 4 Липня 2018 18:55
Наде нужен вертолет.
Володимир Іванович Показати IP 4 Липня 2018 22:37
СБУ,ви хоча б самі вірите в те,про що пишете???Двоє людей планували переворот???Навіть Штірліцу було б складно справитися з таким завданням....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus