USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Готували удари та хоронили рештки окупантів під Києвом: СБУ затримала сім’ю зрадників

18 Березня 2024 11:58
СБУ затримала сім’ю зрадників, які на замовлення ФСБ готували ракетні удари по Україні і ховали рештки загиблих росіян під Києвом.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Повідомляється, що завербовані ворогом батько і син готували російські ракетні удари по Київщині.

«Зокрема, вони «зливали» геолокації базування Сил оборони і військовослужбовців Сил спеціальних операцій ЗСУ. Також зловмисники передавали до ФСБ координати промислових цехів, де виробляли українські безпілотники. За наведенням фігурантів загарбники планували здійснити прицільні ракетні удари по українських об’єктах. Однак Служба безпеки зірвала ворожі наміри. У результаті спецоперації на Київщині обох агентів було викрито, задокументовано їхні злочинні дії і затримано», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Шпигував за кораблями ЗСУ поруч з Одеським морпортом: СБУ затримала агента РФ

Ці агенти ФСБ виконували також специфічне завдання російської спецслужби – шукали рештки тіл росіян, які загинули під час боїв за Київ.

Фігуранти збирали фрагменти тіл окупантів у контейнери, а потім вивозили до лісосмуги столичного регіону та там ховали, а потім відправляли фотозвіти з прив’язкою до місцевості й координатами місць поховання.

Затриманим оголошено підозру, їм загрожує довічне ув’язнення.

Читати ще: У Києві викрили агентурну мережу ФСБ, яка діяла під прикриттям УПЦ МП
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus