USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Готують облави на підлітків з пляшкою і цигарками

7 Вересня 2011 12:40
У Луцьку за ініціативи міської влади та на виконання вказівок зверху розпочинається місячник боротьби з продажем алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Кампанію з обстеження торгових точок з подальшим інформуванням про факти порушень розпочнуть відділ у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, управління освіти, управління розвитку підприємництва та реклами, відділ інформаційної роботи, відділ муніципальної дружини.
«Щоб і підприємець боявся, і батьки знали, де проводять час їх діти. У школах працюють соціальні працівники, ведеться робота з профілактики споживання алкогольних та тютюнових виробів. І часто трапляється, що в стінах школи наче немає проблем, а дитина виходить на вулицю і прямує у бар. Школа робить усе від неї залежне, проте потрібна робота ззовні», - пояснив перший заступник голови міськради Святослав Кравчук.
До всього, в засобах масової інформації будуть створені спеціальні рубрики, де щотижня публікуватиметься інформація про правопорушення з питань відпущення алкоголю та цигарок дітям.
До кінця цього тижня буде затверджено склад робочої групи та підписано розпорядження міського голови, згідно з яким працюватиме група. Перші результати роботи будуть уже з наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Леник-Оленятко Показати IP 7 Вересня 2011 12:57
так-так, а ще не забудьте вказати в який день і в який час ви завітаєте в той чи інший заклад, ну щоб підприємці підготувалися...
Ковельчанин Показати IP 7 Вересня 2011 14:02
Це має бути не місячник. Це має бути "цілорічник"
ДПЗ Показати IP 7 Вересня 2011 14:52
Продавці якраз і не продають цигарки дітям, бояться штрафу. Тоді дітки підходять до "добрих" дядів, які купують собі цигарки, дають їм гроші і дяді купують цигарки діткам. А в дядів напевно вдома теж є дітки, яким купують цигарки інші дяді.
Є Показати IP 7 Вересня 2011 14:54
Що там "місячник", "цілорічник"... Це має бути ПОСТІЙНО!!! І навіть нема чого обговорювати!!!
Rom Показати IP 7 Вересня 2011 17:22
Не вирішить це проблеми. Перевірити можна всіх. і у всіх знайдуться порушення. Треба щоб дитина не купувала - Повідомити батьків, оштрафувати їх, провести виховну бесіду з батьками та підлітком. А продавати завжди будуть! І правильно. Треба виховувати населення. Виховувати культуру споживання. А влада хоче тільки грошей скосити з підприємців. Підставляє пацанів які стоять на обліку за грабіжки або інші порушення яким до 18 невистачає 2 місяці - і вони виглядають геть на на 18 років враховуючи їх минуле та сьогодення. І це нормально? Займайтесь реальними проблемами а не вигаданими самими собою.
Цікавий до Rom Показати IP 7 Вересня 2011 22:00
Rom підтримую на всі 100 %!!! Був присутній на тих облавах, привели бугая, якому на вигляд років 20 і заробили трохі грн до бюджету. А "малолєткі" при відмові просять старшого і він за мзду купує все потрібне, власник точки як вплине на таку комбінацію???
Той кому не байдуже Показати IP 7 Вересня 2011 20:24
Я згідний з тим що це має бути постійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus