USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ГПУ: Вибух авто у Києві – теракт проти спецслужбовця, підривник помер

4 Квітня 2019 16:14
У Києві вчинили замах на терористичний акт щодо співробітника спецслужби шляхом спроби замінувати його автомобіль.

Про це Українській правді повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури.

Правоохоронці кажуть, що «невстановлена особа» вранці 4 квітня, близько 3 години 17 хвилин, намагалась встановити вибухівку.

«Під час закладення вибухівки, внаслідок спрацювання вибухового пристрою зазначена особа (підривник) отримала численні тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості від яких померла у лікарні не приходячи до тями», – зазначили у прокуратурі.

До реєстру досудових розслідувань внесли відповідні відомості.

Слідство веде Головне управління Національної поліції у Києві, процесуальне керівництво доручене Головній військовій прокуратурі.

Наразі правоохоронці не уточнюють, співробітник якої саме спецслужби був метою можливого теракту.

У ніч на 4 квітня в Голосіївському районі Києва, на вулиці Вільямса, вибухнув автомобіль «Chevrolet Evanda», в результаті чого чоловік отримав поранення. «Потерпілий у важкому стані доставлений в лікарню», – інформувала поліція.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розслідуються кримінальні провадження у ч.3 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За даними джерел УП, підірваний у Києві автомобіль належав співробітнику військової розвідки.

Запис з камери відеонагляду зафіксував, як чоловік у темному одязі йде через стоянку до автомобіля, присідає біля нього, і фактично за кілька секунд лунає вибух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімний Анонім Показати IP 4 Квітня 2019 22:34
а чого про собаку мовчите з камер відеоспостереження ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus