USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грабіж біля «Каравану», торгівля патронами та крадіжка на автостанції: у Луцьку рецидивіста посадили на 5 років

20 Серпня 2022 18:40
В обласному центрі Волині за низку злочинів судили лучанина, який раніше був неодноразово судимий. Злочинець пограбував жінку, здійснив крадіжку на автостанції, а також незаконно продавав патрони.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться в матеріалах справи, 1 січня минулого року о першій годині ночі поблизу центрального входу в ТЦ «Караван» лучанин пограбував жінку. Вдаривши її в обличчя, злочинець відібрав у неї сумочку, в якій була електронна книга та гаманець. Загальна сума вкраденого – 3 тисячі 250 гривень.

Також з вироку стало відомо, що рецидивіст продавав бойові патрони, які знайшов у жовтні 2020 року в лісовому масиві поблизу міста Ківерці.

Окрім того, лучанин здійснив три крадіжки зі зламом замків. Він обікрав гараж, холодильну установку з напоями на автостанції, а також здійснив крадіжку велосипеда в під’їзді.

У суді рецидивіст визнав вину по кожному з епізодів. Він відзначив, що збитки потерпілим відшкодовані, окрім власниці велосипеда.

В підсумку суд призначив злочинцю покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши рік невідбутого покарання за іншим вироком.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus