USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Графітчики з усієї України зібралися у Луцьку і малюють стіни. ФОТО

10 Серпня 2013 17:40
Одна з луцьких стін невдовзі заяскравіє творіннями учасників графіті-джему, які приїхали з різних частин України.

Взяти участь у графіті-джемі зголосилися майстри графіті зі Львова, Рівного, Дрогобича та Сум. Вони прикрасять своїми творіннями одну зі стін у промисловій зоні неподалік від заводу «Мотор».




Організатор акції AND повідомив, що захід відбувається без спонсорів та політичного підтексту. З його слів, усе «культурно і чесно», майстри графіті не залишать після себе сміття, тому що заздалегідь подбали про смітник.



«Ми усі разом робимо продакшн, відпочиваємо, спілкуємося, малюємо, кожен створює своє графіті. Сьогодні ми малюватимемо не у місті, а лише у дозволеному місці посеред промзони. На цій стіні були наші старі творіння, якими ми вирішили пожертвувати. У Луцьку небагато стін, на яких могла б «розмахнутися» така кількість графітчиків», - розповів AND.






«Я приїхав із Сум, тут дуже душевно, приїхало багато людей, з якими я хотів зустрітися та познайомитись. Активно займаюся графіті протягом чотирьох років. Я брав участь у схожих акціях, але таке буває дуже рідко. Сьогодні зображатиму шрифт. Тут майже всі малюють шрифти, але кожен їх зображує у своєму стилі. Шрифт – це, по суті, тиражування свого імені, але тиражування його якомога гарніше. Мені доводилося малювати графіті у Запоріжжі, Одесі, Києві, хочу поїхати у Львів. Я малюю переважно у промзонах, де є можливість спокійно помалювати, і ніхто не проти. Малюю у центрі міст – або у дозволених місцях, або під час одноразових акцій, коли дозволяють помалювати. Нелегальні графіті мене не дуже цікавлять», розповів кореспонденту «Волинських новин» один з учасників джему Даниїл.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 10 Серпня 2013 17:58
заяскравіє творіннями учасників графіті-джему... що і де заяскравіє? намалюють ще одну порцію недолугих буковок... НАЩО замалювали потяги краще б спитали бравих молодців...
андрій до 123 Показати IP 11 Серпня 2013 03:10
ми самі вирішуємо ,що нам малювати! дуж різко і не розумно писати"недолугі буковки"
Граф до 123 Показати IP 11 Серпня 2013 16:40
Ти таке патякаєш бо самому "слабо", жаба давить
Наталія Показати IP 10 Серпня 2013 20:28
Не знаю, хто писав статтю, але якщо мене не підводить пам*ять, то ті, хто малюють графіті, звуться РАЙТЕРИ, а не графітчики
факт до Наталія Показати IP 11 Серпня 2013 13:55
райтери або графітчики. на волині прийнято друге більше, хоча райтер - це правильніше. а ще - художники-мюралісти
Лучанка Показати IP 10 Серпня 2013 22:38
Графітчики -це тіж самі райтери.Але вживається завжди графітчики!!!
Olexsandra Показати IP 11 Серпня 2013 16:02
хороша ініціатива! місто стає яскравішим. Більше б подібних цікавих малюнків поближче до центру
Anonymous Показати IP 11 Серпня 2013 21:40
если четно то мазня какая то... это не графитчики а чайники и лузеры в этом деле ... наберите в гугле - графити москва, вот там рисуют супер !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus