USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Греція надасть нову військову допомогу Україні

1 Березня 2024 21:03
Греція планує передати Україні нову безпекову допомогу: засоби протиповітряної оборони й зенітну зброю. Йдеться про техніку, яку більше не використовує збройні сили цієї країни.

Про це заявив спецпредставник в Україні, постійний представник Греції в НАТО Спірос Ламбрідіс в інтерв’ю Голосу Америки.

«Це конфіденційна інформація, але між друзями немає секретів – ми постачаємо Україні все, що ми можемо, і все, що нас попросили постачати до того рівня, наскільки ми могли», – запевнив посадовець.

Читати ще: Данія виділяє 1,45 млн доларів для України

Він заявив, що Афіни почали надавати допомогу Києву задовго до того, як у них з’явилися домовленості про винищувачі F-35 від Сполучених Штатів. За його словами, Греція розуміє, що Україна відстоює свою незалежність і суверенітет.

«Ми думали, що нам потрібно дати все, що ми можемо, звичайно, не ставлячи під загрозу нашу власну національну оборону. Ми це й робимо. Ми розглядаємо можливість збільшення наших внесків у цій сфері», – резюмував Ламбрідіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йорik Показати IP 1 Березня 2024 21:09
дэ б так давали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus