USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Громада біля Луцька витратить вісім мільйонів на поточний ремонт вулиць

17 Квітня 2024 07:45
На послуги з поточного ремонту вулиць і автомобільних доріг у Боратинській громаді Луцького району спрямують понад вісім мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на платформі оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 19 квітня.

Очікувана вартість робіт – 8,4 мільйона гривень.

Як вказано, поточний ремонт вулиць має відбуватися методом тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей. Таким чином планують оновити покриття на дорогах Баївського старостинського округу.

Загалом ремонт включатиме улаштування вирівнювальних шарів основи зі щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування вирівнювального шару щебенем і бітумною емульсією, розлив бітуму, улаштування тонкошарового покриття, планування узбіч, відновлення водовідвідних каналів тощо.

Роботи мають завершити до 30 серпня 2024 року.

Читати ще: Не капремонт, а ліквідація деформацій: на Волині латають автошляхи

Нагадаємо, нещодавно на засіданні комісії міськради з питань благоустрою та житлово-комунального господарства вирішували, чи потребує Луцька громада ремонту дворів, доріг і тротуарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олексій Показати IP 17 Квітня 2024 07:52
Дороги не на часі!
Анонім до Олексій Показати IP 17 Квітня 2024 10:43
Все вирішено без тебе. Що на часі, що не на часі.
Щасливі люди Показати IP 18 Квітня 2024 23:03
Боратин- це Європа у порівнянні з Луцькому. Проїдьте по вул Лідавській або по Вишкову. . Або по Дубнівькому масиву. Дороги не бачили ремонту ВЗАГАЛІ. Вони тупо грунтові з 1085 року.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus