USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Громада на Волині хоче придбати чотири шкільні автобуси

25 Вересня 2022 06:29
Чотири шкільні автобуси, які задовольнятимуть потреби населених пунктів Турійської громади, планують придбати до початку грудня.

Торги на закупівлю транспортних засобів відділ освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради оголосив на сайті Prozorro. Відділ опублікував відразу чотири тендери. Пропозиції від учасників прийматимуть до 8 жовтня. Аукціони розпочнуться 10 жовтня.

Очікувана вартість одного шкільного автобуса становить 401 350 гривень. Тобто чотири транспортні засоби можуть обійтися громаді в суму 1 605 400 гривень.

Ідеться про автобуси пасажиромісткістю не менше як 24 місця, із дизельним двигуном і механічною коробкою передач. Автобуси не повинні потребувати капітального ремонту. Транспортні засоби мають бути готовими до експлуатації та відповідати вимогам нормативно-правових актів.

Автобуси повинні мати резину від 70% залишкового протектору, ціле лобове скло, робочий акумулятор тощо.

Шкільні автобуси Турійській громаді мають поставити до 1 грудня 2022 року.

Гарантійний термін на транспортні засоби становитиме не менше ніж шість місяців. У разі технічної несправності в гарантійні терміни поставник зобов’язаний за власний рахунок виконати послуги з ремонту та відновлення автобусів.

Раніше, у серпні, відділ освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради оголошував один тендер на придбання чотирьох шкільних автобусів. Однак торги не відбулися через брак учасників. Тому громада вирішила оголосити повторні торги, однак на кожну транспортну одиницю окремо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus