USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громада на Волині недоотримує кошти через блокування оренди ділянки

17 Грудня 2019 18:19
Питання поновлення договору оренди ділянки між Світязькою сільрадою та пансіонатом «Шацькі озера» протягом років блокують у Волинській ОДА, стверджує депутат Волиньради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 27 сесії Волинської облради 17 грудня.

У запиті до голови ОДА депутат Віктор Радчук повідомив, що озвучував питання ще 16 травня, але реагування не було. Йдеться про поновлення договору оренди земельної ділянки між громадою села Світязь та пансіонатом «Шацькі озера».

Вже понад п’ять років договір не поновлюють, відповідно, сільська рада недоотримує кошти до бюджету. Все блокується, як пояснив депутат, на рівні облдержадміністрації, адже обидві сторони договору звертаються з заявами.

На тій самій ділянці свого часу декілька громадян придбали приватні помешкання. Вони протягом років не можуть взяти в оренду ділянки для обслуговування своїх садиб.

Отже, депутат просив посприяти у вирішенні цих питань. Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нептун Показати IP 17 Грудня 2019 19:38
Як то "придбали приватні помешкання" ? Правильніше, напевно, "придбали державні помешкання", а потім, напевно, їх приватизували. А земелька - то державна ! От тут і неув'язочка вийшла, непроканало ! А крім того, - генпланом бази і генпланом національного парку - не передбачено функціонування там приватного житла. А безгоснодарність дирекції парку, сільради і дирекції бази помножена на корупцію призвели до безповоротності кримінальної відповідальності. А останнім часом там і якісь заячі ресторани з'явились і приватні бази, куди пісок зі Світязя возять.І як наслідок - не тільки озеро почало висихати, але і територія бази всохла. Так що - службове розслідування, матеріали в прокуратуру і повернення у державну власність і майна, і землі. Ну, а головних хероїв - до криміналу !
Людина до Нептун Показати IP 17 Грудня 2019 22:11
Це тільки в наших снах, ніхто, ніколи, нікого не посадить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus