USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині здадуть в оренду три ділянки з водними об’єктами

20 Березня 2019 23:42
Ділянки з водоймами, розташовані у Шацькому, Луцькому та Рожищенському районах планують здавати в оренду. Орендарів визначатимуть через аукціон.

Про надання дозволу на розроблення землевпорядних документацій на земельні ділянки разом із водними об’єктами для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 20 березня.

Так, надали дозвіл на: розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок разом із водними об’єктами, які на них розташовані, та земельних ділянок водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах; розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж ділянок; проведення нормативної грошової оцінки цих ділянок.

Відповідно до розпорядження надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 34 гектари на території Грабівської сільради Шацького району разом із водними об’єктами, які на ній розташовані, та земельної ділянки водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах. Цільове призначення ділянки – для рибогосподарських потреб.

Окрім того, встановлять межі ділянок площею 9,9746 гектара на території Чаруківської сільради Луцького району (для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей) та площею 8,6 гектара на території Літогощанської сільради Рожищенського району (для рибогосподарських потреб). Здійснюватимуть також нормативну грошову оцінку вказаних трьох ділянок з метою подальшого продажу права користування на умовах оренди водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 21 Березня 2019 10:30
Ще б Заборольський ставок, що у Луцькому районі, віддали б у нормальні, господарські руки, а то теперішній пан дуже сильно запустив його. Очеретом поріс, який цей господар спалює кожної весни, та і вода підходить до людських городів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus