USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Громада на Волині створює логотип, з-поміж 18 ідей вибрали роботу лучанки

26 Липня 2023 08:39
Жителі Турійщини визначилися з ідеєю для створення логотипа Турійської громади та розробки брендбуку, які стануть візитівкою мальовничого краю, демонструватимуть його унікальність.

Про це повідомляє Турійська селищна рада.

Упродовж майже чотирьох місяців тривав відкритий творчий конкурс на визначення концептуальної ідеї логотипа Турійської селищної територіальної громади. Свої роботи усі охочі мали можливість подати з 1 квітня до 1 липня.

Долучилися як місцеві, так і дизайнери з Львівщини та Луцького району, зокрема студенти Луцького національного технічного університету. Загалом дев’ять конкурсантів подали 18 робіт.

Оцінювання проходило у два етапи: своє слово могли сказати як члени організаційного комітету, так і мешканці громади, які, до речі, досить активно голосували.

Отож, за підсумками онлайн-голосування та оцінювання робіт оргкомітетом переможницею конкурсу стала Ольга Міскевич з міста Луцьк. До речі, мешканці громади віддали саме за цю ідею 82,9% голосів, що звучить досить переконливо. Найвищий бал робота Ольги отримала і від членів організаційного комітету.
«Родзинкою Турійської територіальної громади є велика кількість природніх водойм, тому хвилі, що є частиною букви «Т», відображають ці природні багатства. Використання стилізованого колоска говорить про багаторічний розвиток сільського господарства, а також є символом унікальної традиції соломоплетіння, яку у громаді відродили та активно популяризують. Стилізація дерева відображає багатство природніх ресурсів, лісів, розвиток екотуризму», – зазначила в описі ідеї логотипа переможниця конкурсу.
На другому місці – робота зі схематичним зображенням тура, яку розробила турійчанка Ольга Данилюк. І третє місце посіла ідея лучанки Марії Ковальчук. Відповідно до умов проведення конкурсу, відбудеться відзначення фіналістів.

Читати ще: Дату відзначення Дня міста ковельчани визначатимуть голосуванням в інтернеті

«Щиро дякуємо усім, хто подавав свої ідеї, хто допомагав в організації проведення конкурсу, кожному, хто був небайдужий і висловив свою думку під час онлайн-голосування», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus