USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гройсман скасував свій візит на бізнес-форум у Луцьку, – ЗМІ

19 Вересня 2018 17:10
На інвестиційний бізнес-форум у Луцьк 21 вересня прибудуть представники низки закордонних інвесторів, проте прем'єр-міністр Володимир Гройсман скасував свою участь у заході.

Про це пише Під Прицілом з посиланням на власні джерела.

Про інвестиційний бізнес-форум "Волинь-інвест 2018" поінформував виконувач обов’язків директора департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Андрій Ткачук. Саме з його слів, попередньо участь у заході спочатку підтвердив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

На форумі очікують інвесторів з Китаю, не лише надзвичайного та повноважного посла цієї країни, а й президента Українсько-китайської торгової асоціації, меморандум про співпрацю з якою планує підписати облдержадміністрація.

Широко залучатимуть нідерландську делегацію, представники якої раніше здійснювали дослідження Волині відповідно до вимог експорту та створювали каталог сільськогосподарських підприємств області англійською мовою.Участь підтвердив почесний консул Королівства Нідерланди у Львові.

Прибудуть також інвестори з Індонезії, Азербайджану та Ірану. Представники Ірану зацікавлені в розміщенні логістичних зернових комплексів, хочуть реалізовувати свою сільгосппродукцію.

На запрошення відгукнулися і представники Норвегії. Представники торгової палати Норвегії мають пропозиції щодо енергоефективності та сонячної енергії.

Підтвердили участь у заході голова торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, перший заступник міністра аграрної політики Максим Мартинюк, який презентуватиме низку проектів, запланованих на 2019 рік.

Відбудеться також презентація туристичного потенціалу Луцька. Під час сільськогосподарської панелі форуму йтиметься про заморожені ягоди та гриби. Презентуватимуть також успішні волинські підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 19 Вересня 2018 18:02
Правильно зробив. Який в нас бiзнес. Сам сльози
журналіст Показати IP 19 Вересня 2018 18:48
Цікаве те, що бізнес-форум проводить влада - ворог №1 бізнесу. Бізнес патологічно уникає і ненавидить владу, як і, до речі, влада бізнес. Бізнес-форум можуть провести лише відомі бізнесові компанії, які добились певного успіху і користуються авторитетом в колі бізнесменів. Влада і бізнес - це коса і камінь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus