USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гройсман перевірить чиновників на місцях через тиск на бізнес

25 Жовтня 2017 12:44
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до членів Уряду з вимогою провести перевірки роботи підконтрольних їм структур в регіонах України і ухвалити відповідні кадрові рішення в разі підтвердження фактів зловживань. Про це Глава Уряду сказав під час засідання Уряду, інформує Урядовий портал.

Він нагадав, що вчора, 25 жовтня, під час засідання Ради регіонального розвитку від виконання обов’язків був відсторонений керівник Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олег Цвях. Причина – скарги керівників місцевих органів влади на роботу органів Держгеокадастру.

ЧИТАТИ ЩЕ: «УСУНУТИ – ЦЕ МАЛО»: ГРОЙСМАН ІНІЦІЮЄ ЗВІЛЬНЕННЯ ГОЛОВИ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ

«Пропоную звільнити з посади (керівника Держгеокадастру), а також дати доручення Мінагрополітики сформувати групи по перевірці роботи територіальних органів Держгеокадастру і (в разі необхідності) відсторонити всіх керівників на місцях, - сказав Володимир Гройсман.

«Але йдеться не тільки про Держгеокадастр. Бізнес говорить про те, що чиновники сіли на місця і починають розказувати, як кому жити. З цим я теж не буду миритися. Вимагаю від міністрів – у кожного є підконтрольні структури – провести перевірки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus