USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грозєв назвав головну мету Путіна в Україні до 9 травня

25 Квітня 2022 08:39
РФ планує до 9 травня захопити південну частину України, включаючи Одесу.

Про це заявив розслідувач Bellingcat Христо Грозєв, пише УНІАН.

За його словами, є очевидними паніка з боку РФ і бажання «продати» будь-яку «перемогу» до 9 травня.

«Вони розуміють, що якщо нічого красивого, як повний коридор в Одесу, наприклад, вони не подарують народу, то народ почне ставити питання», – пояснює Грозєв.

Кремль, додає він, буде шукати будь-яке досягнення, щоб показати його до 9 травня як достатнє.

«Якщо їм це не вдасться – а мені здається, що їм це не вдасться, – то вони будуть готові в останню хвилину піти на більш терористичні заходи, а це і застосування хімічної зброї», – додав Христо Грозєв.

За словами журналіста, російський народ перестає вірити своєму уряду і пропаганді.

«Ми відстежуємо щодня всі запити в російських інтернет-пошукових системах, і частими запитаннями стали: що реально сталося з крейсером «Москва»? Коли Україна заїде на територію Росії? Куди подівся Шойгу? Тиждень тому населення більше вірило в пропаганду, проте в останні три-чотири дні ставлять питання, які показують, що населення не вірить своєму уряду, проте публічно це ще не висловлює», – каже він.

Зазначимо, раніше в РФ заявили про нові плани – російські військові прагнуть встановити повний контроль над Донбасом і Південною Україною для забезпечення сухопутного коридору в анексований Крим, отримання виходу до Придністров'я, а також «впливу на життєво важливі об'єкти української економіки».​

В Офісі президента України у відповідь заявили про готовність до будь-яких сценаріїв війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus