USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Це буде похорон режиму», – політолог про оголошення мобілізації в РФ

1 Травня 2022 13:31
Розвідка Великої Британії запевнила, що президент РФ Володимир Путін може оголосили мобілізацію на 9 травня.

Експерти переконані, що така вірогідність є, але це «поховає» режим Путіна. Про це розповів політолог Ігор Чаленко в ефірі «24 каналу», передає Gazeta.ua.

За його словами, рівень істерії на 9 травня буде максимальний, адже не всі підтримують Путіна, це лише показують, щоб не сісти у в’язницю.

«Але не варто тішити себе ілюзіями. Рівень підтримки в Росії буде достатнім, щоб Путін продовжував свою кампанію», – наголосив Чаленко.

Читати ще: «США не дозволять Путіну перемогти»: політолог із Луцька – про ленд-ліз, його роль у Другій світовій і майбутнє України та Росії

Політолог розповів, що фразу розвідки Британії про мобілізацію в Росії не треба перебільшувати, адже цього може й не статися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus