USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Групове зґвалтування у «Волзі» мера: жертва нардепа Іванісова розповіла подробиці

22 Листопада 2019 11:42
Злочин депутата Романа Іванісова підтвердила сама жертва зґвалтування. Вона розповіли жахливі подробиці події, яку все життя намагалася забути.

Жінка поспілкувалася телефоном з ТСН.

Вона розповіла, що була повнолітня, на той моментїй було 25 років, вона мала маленьку дитину – та і досі не знає про ці події. Дівчину, за її словами, силоміць затягнули до автівки четверо хлопців, де її тягали за волосся, били та ґвалтували.

«Я намагаюсь про ці речі не згадувати, бо хорошого мало. Не кожен знає, як людина почувається перед смертю. А я знаю, як людина перед смертю почувається, як це – з життям прощатися, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки», – сказала вона.

«Це дійсно було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягнули мене до авта, вони за волосся мене тягнули, у мене вся голова була «синя» – у синцях, це все було», – розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ҐВАЛТУВАВ ДВІЧІ: З'ЯВИЛИСЬ НОВІ ДЕТАЛІ ПРО ПЕДОФІЛА ІВАНІСОВА ЗІ «СЛУГИ НАРОДУ»

За її словами, злочин набув розголосу у Куйбишеві, де все і сталося. В рідному місті її цькували після зґвалтування, постійно тиснули, а справу хотіли «зам’яти».

«В машині було четверо людей – двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається. Їх було четверо, серед них був син мера Бердянська [виявилося, що це був син голови районної адміністрації – ТСН], прізвище я вже не пригадаю. Справу вели запорізькі слідчі, саме з Запоріжжя, тому що в Куйбишеві в нас все хотіли зам’яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно «жертву ґвалтували у мерській Волзі». Всі у Куйбишеві про це знали, в мене тут плювали», – розповіла жінка.
«Всі четверо отримали різні терміни, і жоден не відсидів свій термін повністю. Тому, що вони до мене приїздили по черзі кожного дня, дзвонили, тероризували. Через цей тиск я писала якісь прохання, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так прагнула все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелось змінити через це, і багато інших неприємностей пережила», – поділилася жертва.

Жінка зізналася, що вже не вірить у справедливість: «Я стільки несправедливості пережила в своєму житті, що просто не вірю».

Також оприлюднили документ 1994 року, в якому йдеться про те, що коли Іванісову було 17 років, він з трьома ровесниками вночі пограбували і викрали автомобіль ЗАЗ-968. Це сталося в смт Куйбишеве Запорізької області.

У викрадену машину молоді злочинці заштовхали неповнолітню дівчину на прізвище Онищенко. Потім вони вивезли її в поле, де по черзі зґвалтували.
Нагадаємо, у соцмережах з’явилася інформація, що Іванісов раніше судимий за зґвалтування неповнолітньої. Начебто у 1995 році його заарештували у Запорізькій області. Згідно з оприлюдненими даними, за рік, суд відправив чоловіка за ґрати на 3 роки та 6 місяців, а потім зменшив строк. Сам Роман Іванісов цю інформацію назвав фейком.

Він вже заявив, що на час розслідування призупиняє членство у фракції «Слуга народу». Далі варіантів два: або доведуть, що він не був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, або ж факт підтвердиться, і тоді фракція наполягатиме, щоб Іванісов склав мандат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Клава Показати IP 22 Листопада 2019 13:10
а прикинувся фотографом..
Виборець Показати IP 22 Листопада 2019 14:03
От вам і Слуги
Анонім Показати IP 22 Листопада 2019 14:07
Підвісити за причинне місце.
777 Показати IP 22 Листопада 2019 14:40
А какого он еще депутат? Господин президент.это ваши люди.решайте вопрос.если у него самого мозгов не хватает сложить мандат и забиться в самый далекий угол.
778 до 777 Показати IP 22 Листопада 2019 15:25
О каких мозгах идет речь? он слуга народа-а со слуг спрос минимальный! мы же его избрали!
FRM Показати IP 22 Листопада 2019 16:26
Шкода Ляшко не пройшов,точно став би йому "другом":):):)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus