USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грузинська опозиція вимагає скасування результатів виборів президента

2 Грудня 2018 19:45
Опозиція в Грузії через суд домагатиметься скасування результатів президентських виборів. Про це заявив на мітингу в центрі Тбілісі кандидат на посаду президента від опозиційної коаліції «Сила в єдності» Ґріґол Вашадзе, передає Радіо Свобода.

За результатами другого туру виборів президентом Грузії стала Саломе Зурабішвілі.

Згідно з офіційними підсумками виборів, у другому турі Вашадзе значно поступився Зурабішвілі, кандидатуру якої неформально підтримала правляча партія «Грузинська мрія».

Вашадзе також заявив, що опозиція вимагає дострокових парламентських виборів.

Другого грудня у Тбілісі відбулася масштабна акція протесту. Мітингувальників зібрала опозиція, яка вимагає проведення дострокових парламентських, а також скасування результатів другого туру президентських виборів у країні.

Демонстранти вимагають від влади задовольнити їхні вимоги до 16 грудня, коли має відбутися інавгурація президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus