USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Григоренка закликали навести лад з нелегальними таксі у Луцьку

27 Березня 2017 15:55
«Не займатися футболом», спрямовуючи пропозиції підприємців депутатам міськради, а виконати свої прямі обов’язки та створити робочу групу, що виявлятиме таксистів-нелегалів у Луцьку члени профільної комісії міськради закликали заступника міського голови Сергія Григоренка.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 27 березня.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай повідомила, що підприємці, які надають послуги таксі, говорили, що у них дуже низькі доходи, і ситуація пов’язана з тим, що у цій сфері працює багато нелегальних перевізників таксі. Тому під час засідання координаційної ради з питань розвитку середнього та малого підприємництва рекомендували постійній комісії міськради створити робочу групу з виявлення таксистів-нелегалів.

Голова комісії Андрій Козюра пропонував рекомендувати профільному заступнику міського голови створити такий контролюючий орган, а не «займатися футболом, спрямовуючи звернення на комісію». З його слів, зараз заступник міського голови, мабуть, думає, що члени комісії самотужки поїдуть «ловити таксистів», які працюють нелегально, що було б нонсенсом. З його слів, посадовець повинен підготувати розпорядчий документ виконавчого органу міськради. Якщо ж заступник міського голови не може це зробити, значить, не потрібен відділ транспорту та такий профільний заступник міського голови.

Отже, члени комісії рекомендували заступнику міського голови Сергію Григоренку виконувати свої прямі обов’язки і створити робочу групу з питань виявлення нелегальних перевізників таксі у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГИ-ГИ-ГИ Показати IP 27 Березня 2017 16:12
А що Козюра буде самотужки ловити? Кеш?
? Показати IP 27 Березня 2017 21:14
Нехай зменшать ціни за проїзд ,буде більше людей користуватися і доходи збільшаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus