USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Гриценку незручно говорити про війну і конфлікт з Росією, – ЗМІ

15 Вересня 2018 20:55
Модератор провідного форуму YES Стівен Сак звернув увагу, що під час свого виступу на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES)15 вересня Анатолій Гриценко не торкнувся питань війни, окупованого Криму і Донбасу, а також жодного разу не згадав Росію, передає 112.

Сак припустив, що Гриценко не хоче, щоб йому говорили про його неефективну роботу на посаді міністра оборони, коли не зміцнювалася оборона України

"Дуже цікаво, що в сьогоднішній Вашоій промові Ви вирішили не торкатися конфлікту на Сході, ситуації в Криму, конфлікту з Росією. Хоча Ви - колишній міністр оборони. Ви не згадали ... бо не вважаєте, що це буде однією з головних тем майбутніх виборів, або ви турбуєтеся через те, що хтось згадає Вашу роботу на посаді Міністра оборони і те що Ви не змінювали збройні сили країни ...", - запитав політика модератор форуму YES.
Також модератор Стівен Сак, провідний HardTalk на BBC, критично віднісся до заяв Гриценко про необхідність запровадити в Україні окремі елементи авторитаризму, зазначивши, що такі речі погано корелюються з демократією. Гриценко заперечив, згадавши Черчіля, де Голя і Голду Меїр.

"Ви намагаєтеся реформу проводити в дусі Майдану, водночас нещодавно Ви заявили, що країні слід рекомендувати деякі авторитарні речі, і це може бути позитивом - це не дуже добре вписується в Ваш імідж лідера демократичних реформ", - дорікнув політику Стівен Сак (дивіться відео з 11.50 хв - редак.)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
! Показати IP 15 Вересня 2018 21:04
Як так Гриценко неефективний міністр? А українське ПВО він найкраще продавав направо і наліво ... тому й не зручно!
Реаліст Показати IP 15 Вересня 2018 22:11
Чому ми маємо вірити *авторитету* заморському - якомусь Стіву Саку Бог знати звідки ? Це його приватна думка. А в нас є своє бачення.
Луганчанка Показати IP 16 Вересня 2018 08:34
Гриценко на посту министра обороны пытался делать как можно эффективнее то, что зависело от него. Но в государстве на тот момент практически ничего не работало на государство, на улучшение жизни народа. Но зато, улучшалась очень быстрыми темпами жизнь семей можновладцев, чего не скажешь о Гриценко. А то, что почти везде на крупных постах были люди от,Москвыы, не забыли? А некий авторитаризм не данном этапе нашего развития просто необходим, уж слишком все запущено.
Василь Показати IP 16 Вересня 2018 09:04
Якби у Гриценка було хоч трохи клепки в голові, то він би не підтягував Балогу.
лучанин до Василь Показати IP 16 Вересня 2018 12:17
Вася,ну ти ж є_вася!!!
До васі Показати IP 16 Вересня 2018 10:21
Якби в тебе було б хоч трохи клепки в голові то ти в знайшов би сторінку Гриценка на Фейсбуці і інформацію черпав би з перших вуст.
51 омбр Показати IP 16 Вересня 2018 10:40
Погано шо ви в той час не служили в армії і не бачили яке воно к.....но.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus