USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьк приїде Анатолій Гриценко*

2 Жовтня 2014 18:00
На Волині перебуватимуть кандидати в народні депутати України від партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)»: народний депутат України та лідер партії Анатолій Гриценко, військовий експерт Іван Апаршин, журналістка Наталя Соколенко, громадські діячі Віталій Шабунін та Олег Дерев’янко.

Так, 5 жовтня, у неділю о 10.00 у коворкінг-центрі «Репортер» (проспект Волі, 27, 4 поверх, вхід з вулиці Коперника) відбудеться прес-конференція всіх спікерів для місцевих ЗМІ.

О 13.00 лідер партії Анатолій Гриценко зустрінеться з волинянами у Палаці культури Луцька.

Заплановані також зустрічі кандидатів у депутати в районних центрах і містах області.

Зокрема, О.Дерев’янко, В.Шабунін відвідають:

о 13.30 - смт. Маневичі (Маневицький краєзнавчий музей вул. Незалежності, 22),

о 16.00 – м. Ковель (Центральна районна бібліотека вул. С.Бандери, 2).

І.Апаршин та Н.Соколенко зустрінуться з виборцями:

о 12.30 – м. Рожище (Музична школа вул. Драгоманова, 8),

о 15.30 – м. Горохів (Центральна районна бібліотека вул. Шевченка, 16).

Гості області запрошують волинян зустрітись з ними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
до всіх Показати IP 3 Жовтня 2014 08:39
Підскажіть а це правда що Лобач очолює область від Грценка?
СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 16:45
ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ 26 ЖОВТНЯ 2014 РОКУ ПО 20 МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ ГОРОХІВСЬКИЙ РОЖИЩЕНСЬКИЙ ЛОКАЧИНСЬКИЙ ЛУЦЬКИЙ ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОНИ 26 ЖОВТНЯ 2014 РОКУ ГОЛОСУЙТЕ ЗА КАНДИДАТА У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ ДЕПУТАТА ТУРІЙСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КОЗАКА АКТИВНОГО УЧАСНИКА ЄВРОМАЙДАНУ ВОЛИНІ ТА КИЄВА ВІН ВОЗИВ ПРОДУКТИ В ЗОНУ АТО ОЧОЛЮЄ ГУРТ БРАТИ КРАСУЛІ ТА ВОЛИНСЬКУ ОБЛАСНУ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ КРАСУЛЯ ВОЛОДМИР АНАТОЛІЙОВИЧ ВІН ПІДТРИМУЄ ГРОМАДЯНСЬКУ ПОЗИЦІЮ АНАТОЛІЯ ГРИЦЕНКА А А НАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО ЙОГО. КРАСУЛЯ З ННАРОДА І БУДЕ РОБИТЬ ВСЕ ДЛЯ НАРОДА. А ТАКОЖ КРАСУЛЮ ПІДТРИМУЄ ВАСИЛЬ КУШНІР ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРАНІЗАЦІЇ ОУН -УПА ІМЕНІ КЛИМА САВУРА. МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕННЯ. А ТАКОЖ КРАСУЛЮ ПІДТРИМУЄ ГОЛОВА РОЖИЩЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ПРАВОЗАХИСНЛЇ ГУПИ ОЛЕКСАНДР ГАВРУК. ВІН ГІДНИЙ БУТИ ДЕПУТАТОМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ І ВІН БУДЕ.
ввс до СЕРГІЙ Показати IP 3 Жовтня 2014 18:22
ваш гриценко армію розвалив коли був міністром. А тепер він такий грамотний поради дає, знає що треба робити. А при юльці крав і ні за що не думав. Не потрібна людина, злодій і ворюга. Скільки ще будете вірити помаранчевим? Ще мало вони вас дурили?
ш1 до СЕРГІЙ Показати IP 4 Жовтня 2014 15:23
Що ти нам тут свого Красулю хвалиш ! Це таке саме би*ло як і Мартиняк !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus