USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Грицюк помітив складнощі на дільницях. ФОТО

31 Жовтня 2010 15:54
На дільниці №64 в Луцьку своє волевиявлення засвідчив голова обласної ради, кандидат на посаду Луцького міського голови Анатолій Грицюк.

День виборів 31 жовтня для Грицюка почались з відвідин Рожищенського і Ківерцівського районів, де політик побував на кількох дільницях.

«Помітив, що людям дуже складно розібратися у бюлетенях, вони стоять у таких великих чергах. На одній дільниці я зустрів чоловік 200», – розповів він.

Свій голос, каже Грицюк, віддав за однопартійців та самого себе.

«Проголосував з вірою, надією і сподіванням, що демократичні сили в нашій державі переможуть і до влади в місцевих органах прийдуть ті політичні сили, які будуть віддано служити Україні, Волині, національній ідеї і будуть все робити, щоб гордо нести велике знамено нашої держави, робити все для того, щоб органи місцевого самоврядування дійсно виконували свої функції. Тому голосував сьогодні за Україну, за її долю, за народ», – висловився голова облради.

Крім того, Грицюк прогнозує, що більше половини депутатських мандатів на Волині здобудуть представники партій демократичного спрямування.

«Я вважаю, все залежить від результату виборів. Я впевнений, що до 65% мандатів в органах місцевого самоврядування візьмуть саме демократичні політичні сили, і вони зуміють організуватися, сформувати органи влади так, щоб протистояти тим силам, які сьогодні працюють в режимі антисоціальному, антиукраїнському», – вважає він.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 31 Жовтня 2010 16:28
Така вже гарна фотка, де Грицюк з бабусею сидить! )))
Майкл Корлеоне Показати IP 31 Жовтня 2010 16:29
Дивно. Анатолій Петрович живе у Жидичині, а голосує у Луцьку. Отколє?
Маркіян Показати IP 31 Жовтня 2010 16:41
Я живу в тещі в Сирниках, а прописаний в Луцьку. Голосую, відповідно, в Луцьку. Шо ж тут дивного?
Міля Показати IP 31 Жовтня 2010 20:33
А якого хера він балтався по дільницях у день виборів? Закон це забороняє йому робити.
юрист до Міля Показати IP 31 Жовтня 2010 21:22
що закон забороняє - .......... брєд........ по закону він має право відвідати будь-яку дільницю в Волинській обл. як кандидат до обласної ради. от так - читай закон ...........
Mirna Показати IP 1 Листопада 2010 02:21
до міля пані, не позортесь так :) тож тре таке сказануть :)
222 Показати IP 1 Листопада 2010 20:35
Це дільниця Жек №11. Я голосувала у цієї бабки що на фото і дівчина що на другому фото відривала частини бюлетеней. Хочу сказати що в моєму домі Грицюк ніколи не жив. І я його тут не бачила.А ви говорите Сирники!!!! Ось такий прикол!!!! Він не ми з вами, і зі всого видно що може голосувати де йому хочеться. Або квартира якась в домі на нього зареєстрована і він просто тут приписаний...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus