USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк вимагає зняти «регіони» з виборів

5 Жовтня 2010 15:07
Представники націонал-демократичних сил Волині готують звернення та скарги до ОВК та ЦВК з приводу сумнівного голосування делегатів Партії регіонів 28 вересня і висування губернатора області Бориса Клімчука першим у списку.

Про це 5 жовтня під час прес-конференції повідомив голова волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.

Нагадаємо, що 28 жовтня делегати конференції Партії регіонів не підтримали кандидатуру Бориса Клімчука першим у списку до обласної ради. Вони вимагали, аби список очолив Олександр Башкаленко.

Губернатора ж біло-блакитні висунули в мажоритарному округу в Луцьку, а друге місце у списку вирішили віддати голові Володимир-Волинської райорганізації регіоналів Тамарі Ковальчук. Однак після цього за ствердженням Партії регіонів відбувся другий етап конференції. На ньому регіонали таки затвердили Клімчука першим у списку.

Анатолій Грицюк стверджує, що за законом регіонали не мали права висувати 28 жовтня мажоритарників та сумнівається в легітимності другого етапу конференції. Він прогнозує, що суд і виборчі комісії сприймуть апелювання демократичних сил «однобоко», не дослухавшись до аргументів опозиції. Проте, вважає Грицюк, за порушення Партію регіонів на Волині повинні були б зняти з перегонів.

«Фактично не було другого етапу конференції. Тому що пізніше зібралися за круглим столом окремі керівники політичної сили, уже між собою погодили і на ранок подали списки, що Борис Петрович очолив першу п’ятірку регіонів», - коментує Грицюк.

Голова обласного осередку партії «За Україну!» Ігор Гузь каже про тиск та «травлю» прибічників демократичних партій владою, зокрема в особі Олександра Башкаленка та Бориса Клімчука. Він пообіцяв за тиждень оприлюднити список людей, які постраждали від утисків влади в останній час.

«Це керівники комунальних підприємств, представники державних установ – як районних, так і обласних, яких безпосередньо пан Башкаленко викликає в свій кабінет і погрожує, згадуючи якісь минулі дії, хто кому помагав, яку зараз позицію займає і так далі. Те саме стосується і Клімчука, який тисне на активістів і бізнесменів», - коментує Гузь.

Грицюк додає, що тиск йде і на представників релігійних конфесій, які є прихильниками демократичного табору. А у Рожищенському районі кандидатів від ВО «Батьківщина» відмовляються реєструвати місцеві виборчі комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Helge Показати IP 5 Жовтня 2010 20:04
Все-таки забавная штука жизнь - в областном центре, где за Тимошенко голосует более 80%. мэром изберут не-БЮТовца))) То, что Грицюк пролетит "как фанера над Парижем" - по-моему, очевидно. И куды Юля смотрит, когда таких упырей к себе подтякивает?))
boXer до Helge Показати IP 6 Жовтня 2010 08:51
Ю.Тимошенко смотрит в перспективу развития страны в общем и Луцка в часности,потому как вам неотесанным никак не вкладываеться в голове, что реально уже давно и всем ясно что мэром станет Анатолий Петрович Грыцюк.
Helge до boXer Показати IP 6 Жовтня 2010 22:31
Слово "часность" правильно пишется через букву "Т" - часТность. Иди в школу - гопник)))
boXer до Helge Показати IP 7 Жовтня 2010 09:43
главое не как пишеться, а то что суть ясна.тяни хребет гусь )))
Helge до boXer Показати IP 7 Жовтня 2010 11:25
) тикай от Грицюка в Партию Регионов - они тебя поддержУт - для ихних проффесаров тоже не важно как и что пишется))) - главное суть)))
Zheniok до boXer Показати IP 7 Жовтня 2010 22:10
"А де ж суть? -та де бачать там і ссуть"(с) як пасує народна творчіть до коментарів Грицюкових штабістів
Міля Показати IP 6 Жовтня 2010 07:03
Так, так наваляв у штани Грицюк, протер штани 5 років, відгодував пику з трьома підборідками за рахунок волинян і надалі хоче, щоб ніхто не заважав це продовжувати. Не вдастся.
Василь до Міля Показати IP 6 Жовтня 2010 07:31
Зливай воду, провокаторе. Грицюк буде мером. І не протиратиме штани, а працюватиме - вірю, що люди з села інакшими не бувають. А говорити про тілобудову - низько і недостойно. Навіть платних коментаторів. Бо викликає тільки зворотню реакцію.
Helge до Василь Показати IP 6 Жовтня 2010 22:48
Причем тут провокаторы? Мне, допустим, вообще не нравиться ни один кандидат. Объективно, больше всего шансов, к сожалению, у Романюка. Грицюк никогда не был бойцом и работягой - жополизом, побухать, промолчать, стырить по мелочи - да - этого у него не отнять. На Волыни всегда голосовали "за Юлю" но никак ни потому, что "за Юлю Грицюк" - так же строится и эта его назначательно-"избирательная" кампания - пройти в меры ТОЛЬКО за счет авторитета Тимошенко. Тем печальнее и горче будет для нее результат, к которому она, впрочем, думается уже готова.
ні до Helge Показати IP 7 Жовтня 2010 11:29
А звідки така інфа? Ви наливали чи свічку тримали? Явно провокатор
Helge до ні Показати IP 7 Жовтня 2010 15:46
Я слишком долго живу в нашем городе))) А те, кому положено "тримати свічки" - в случае чего подкинут в сеть кино про Грицюка не хуже, чем про Олежку Ляшка)))
Zheniok до Helge Показати IP 7 Жовтня 2010 22:11
ыыыыыыыы, шо за кіно? шо реально гамасек?)))))
лис Показати IP 6 Жовтня 2010 07:16
А цього і слід було чекати від його. Грицюк, же не боєць, давно відомо.
не боєць - до лис Показати IP 6 Жовтня 2010 07:35
Був би не боєць - сидів би тихо, йдучи на прохідному місці у депутати. а так - вв"язався у мерську кампанію, і воює з регіонами. причому - відзначте - законними методами. Не триндіть
kzm Показати IP 6 Жовтня 2010 08:52
тобто якщо людина з села то вона 120% буде просто мега-керівником? дурня. грицюк не пройде і піде назад корів пасти.
Яків Показати IP 6 Жовтня 2010 09:31
Грицюк виграє, а всі хто тут гидоту пише швиденько заткнуться!
Helge до Яків Показати IP 6 Жовтня 2010 22:50
если выиграет - поставлю тебе бутылку хорошего коньяка)))
антиГриц Показати IP 6 Жовтня 2010 10:52
..і в нас буде чесна та празора влада і я, єдиний апазиційний кандидат буду приїжжати да вас відпачивати і хаватися. Бачили ми вже яскраві плакати, і обіцянки вже чули. Коли на бігморді з'явився грицюк разом з юлькою - бажання голосувати за нього відпало одразу. Коцюбка, дорога, череда!
Маркіян Показати IP 6 Жовтня 2010 11:21
Я думаю, шо в Грицюка цілком реальні шанси виграти, що б тут не писали
Луцький Показати IP 6 Жовтня 2010 14:33
Грицюк реальний кандидат на посаду мера. І 100% має більше господарського досвіду чим Бондарі, Романюки і т. п.
Helge до Луцький Показати IP 6 Жовтня 2010 22:33
)) ага - набрался его, будучи начальником инспекции по семенам и растениям при областном управлении АПК
Правдолюб Показати IP 6 Жовтня 2010 14:58
Люди! Отямтеся! Мова ж не про Грицюка! Та нехай він сто раз не пройде на мера і хай "пасе корів"! Мова не про його персону..А про те, що народ розводять як лохів! І про те, яке паскудство твориться по відношенню до нас і навіть до волинської організації Партії регіонів! Вони навіть своїх на волині ні за що не мають! Конференція затверджує один список, а зверху насаджують інший. І плювати вони хотіли в Києві, кого вважають волинські регіонали достойними і перевіреними людьми...Регіонали Волині запитують: " Де був пан Клімчук у ті важкі для ПР часи, коли земляки нам плювали у спини? А тепер його ставлять першим номером у списку всупереч бажанню загального зібрання!" Другий етап конференції - фікція! Волинські регіонали не мають права голосу на своїй землі. Все, що робитиметься від їх імені - робитиметься з Києва, чи то пак - з Донецька. Ви хочете такої влади? Уже сьогодні вони тиснуть на основні ЗМІ області, замовляють липові соцопитування, поливають брудом опонентів...Друзі, дивімося далі свого носа! Фізія Грицюка не подобається? Так його принаймні можна посадити на дієту...А совісті і чесності у кого нема - тому їх не прищепиш і до раціону не додасиш...
Маркіян Показати IP 6 Жовтня 2010 16:56
Погоджуюся з Правдолюбом. Невже не видно, які нова влада "покращення" вже зробила? Добре вам тепер живеться? Невже ви хочете, щоб у всіх містах володарями були представники цієї політичної сили? Я - ні! Бо набридло. Бо остогидло. Можливо, Романюк і непогана людина, але не та партія повинна бути при владі.
Яник Показати IP 7 Жовтня 2010 10:06
Грицюк проснувся :)
Иннокентий Бэст Показати IP 7 Жовтня 2010 10:43
Янык, засни! вечным сном, желательно!
Зиновій Пипка Показати IP 7 Жовтня 2010 12:27
Студія, студія! Я веду репортаж з Луцька, куди приїхала шукати притулку відомий політик. Ми не будемо розголошувати її імені в цілях безпеки. Ось її коментар: "Я, як єдиний дамакратичний апазиціонер, приїхала щоб підтримати свого калегу, доброго, порядного калгоспника і заслуженого пастуха карів Толіка Грицюка і не збираюся ні від кого хаватися"
Viktor 69 Показати IP 7 Жовтня 2010 15:44
В окружении Юлии Тимошенко вы не увидите в полном смысле этого слова мужчин. Там в основном женоподобные мужчины, которые были воспитаны в основном одной матерью и в жуткой ненависти к отцу. Поэтому гомосексуальные наклонности характерны вообще для окружения БЮТ... Поэтому Юля должна Таляна забрать к себе в Киев, как нормального мужика.... А то окружила себя извращенцами детей и гомосеками вроде Ляшка...Грицюка в Киев...
Helge до Viktor 69 Показати IP 7 Жовтня 2010 15:54
100500 - с глаз долой из сердца вон!))) Раньше тоже так практиковалось с определенным типом руководителей - убрать с повышением! Кстати, Грицюк на Рэмбо тоже чего-то не оч смахивает - женоподобный какой-то и слащавый - жопа шире плеч, пузо до колен....
Яків Показати IP 7 Жовтня 2010 16:31
Я б на місці модератора отакого г..на, як попередні два комента не ставив.
КККК Показати IP 7 Жовтня 2010 16:37
Шо, риганальчікі, злякалися? ))) Чешіть язиками, поки ше можете. Недовго вам лишилося )))
Zheniok Показати IP 7 Жовтня 2010 22:13
Грицюк ну шо за фігня, ну хто приддумав всіх своїх штабістів в коментарях іменами підписувати, ну паліво же страшне
МАРІЯ Показати IP 7 Жовтня 2010 22:33
а ви підіть на вибори і проголосуйте! за кого голосували того й маєте, так і знову буде, і не потрібно говорити про не чесні вибори, я була в ДВК і все бачила з середини, і всі члени ДВК від різних партій жили дружно, а народ на що заслужив те і отримав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus