USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Гучний скандал на конкурсі краси: українка повідомила, що стала «Міс світу plus-size 2021», проте їй не вірять

30 Вересня 2021 21:24
Чергова міс світу і черговий скандал. Киянка Вікторія Щєлко привезла з міжнародного конкурсу краси у Дубаї, як вона сама запевняє, перше місце і титул «Міс світу plus-size 2021». І через це в інтернеті вибухнув справжній скандал. Дівчину звинуватили у брехні. Мовляв, ніяка вона не міс світ.

То хто ж вона пишна красуня Вікторія Щєлко, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Киянка Вікторія Щєлко запрошує до себе. На столі в дівчини корони та стрічки з усіх конкурсів краси в яких вона брала участь починаючи з 16 років. У центрі найголовніша і найбільша – з червоним камінням. Її Вікторія привезла з конкурсу в Дубаю.

«Це, насамперед, корона всіх українок, всіх жінок і всієї країни. Я її завойовувала не для себе», – каже жінка.

Вікторія Щєлко – телеведуча, акторка та блогерка. Розлучена, має доньку. У свої 32 роки встигла здобути 6 вищих освіт. Але не це допомогло отримати жадану корону в категорії модель «plus-size», а природна краса.

«Мої параметри 106-89-108», – каже жінка.

Одразу після повернення з Дубаю Вікторія влаштувала пресконференцію, на якій розповіла всій країні про свою перемогу.

Після цієї заяви вибухнув скандал. Вікторію звинуватили в «самокоронуванні» та брехні. Зокрема на своїй сторінці в соцмережі володарка найбільших грудей в Україні, «Міс світу plus-size» 2019 року Міла Кузнецова написала, що Щєлко не проходила жодного національного відбору, а тому вочевидь не могла представляти Україну на конкурсі «Міс світу». Та й узагалі перемогла в одній із номінацій у геть іншому конкурсі.

«Вона приїжджає та заявляє, я – «Міс Світу plus-size». У першу чергу дивлюсь на стрічку, а там написано «місіс». Місіс – це не міс. Я нічого не хочу сказати, але «Міс Світу plus-size» поки був один конкурс», – каже дівчина.

І ліцензія на проведення цього конкурсу в Україні і право возити дівчат на конкурси в категорії «plus-size» належить їй. Генеральна директорка конкурсу «Міс та місіс plus-size. Україна» Тетяна Котьолкіна розповідає,що це вже не перший скандал, пов’язаний із Вікторією.

У 2018 саме Щєлко організовувала конкурс краси для дівчат plus-size в Україні. І за словами Тетяни продавала призові місця. Після гучного скандалу її позбавили ліцензії і передали Котьолкіній. Жінка запевняє, за корону в Дубаю Щєлко також заплатила. Знає, бо їй теж пропонували.

«Вона купила. Тому, що пропонували суму, за яку можна поїхати та купити цю корону. Якщо ти їдеш туди з гарантією перших трьох місць, то це від трьох тисяч євро. Якщо ти хочеш перше – це від шести», – каже Тетяна Котьолкіна

Не платили ні копійки – запевняє організаторка іншого конкурсу краси, яка відправляла Щєлко і ще кількох дівчат у Дубай.

Зайцева підтверджує: Щєлко справді брала участь у міжнародному конкурсі й виборола перемогу в категорії plus-size, але назву він має іншу.

«Називається «Міс та місіс Global International World Pageant», – каже вона.

Перше місце в Дубаї отримала інша українка – мати трьох дітей, 35-річна іванофранківка Христина Вікалюк. Запевняє: перемогла чесно. Але через скандал змушена виправдовуватись.

«Я сподівалася, що Україна радітиме з моєї перемоги. А виходить так, що зараз я повинна говорити не про ті речі, які цінні, які цінні нашому суспільству, а про те, що говорить інша учасниця», – каже Христина.

Сама Вікторія Щєлко запевняє в назві титулу не помилилася.

У світі існує безліч різноманітних конкурсів краси. І чудово, що українські красуні не тільки беруть в них участь, а й дуже часто займають призові місця. Головне, у своєму бажанні бути королевою залишатися людиною. Корона не впаде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus